به گزارش خبرگزاری مهر، در این اطلاعیه آمده است : سلام و درود بر ملت مسلمان و قهرمان فلسطین و مجاهدان راه حق و عدالت در سراسر جهان و تائید و تکریم راهی که مردم فلسطین در برابر رژیم سفاک و اشغالگر قدس انتخاب نموده اند.
این اطلاعیه می افزاید : جبهه پیروان خط امام و رهبری استان قم همگام با ملت بزرگ و انقلابی ایران ضمن حمایت بی دریغ و همه جانبه از مقاومت در سرزمین های اشغالی لبنان، عراق، افغانستان ، کشتار و محاصره مردم مجاهد و نستوه در گوشه گوشه کشور فلسطین بخصوص نوار غزه را به شدت محکوم می نماید و از سران کشورهای اسلامی می خواهد با دست کشیدن از خوش رقصی با حامیان جنایتکار جنگی و بجای اهدای جوائز میلیاردی به رئیس جمهور رو سیاه آمریکا، فریاد استغاثه مسلمانان مظلوم و محاصره شده غزه را پاسخ بدهند.
جبهه پیروان خط امام و رهبری استان قم درپایان اطلاعیه خود تاکید کرده است : به نظر می رسد دشمنان اسلام که همچنان در حالت سردرگمی از ضربات سهمگین حزب الله لبنان به سر می برند و ترکش های ان آزار شان می دهد و از ایجاد جو ترور، ارعاب و دخالت های طولانی به قصد اعمال نفوذ در حاکمیت لبنان طرفی نبسته اند ، این بار می خواهند با تکرار فجایع در غزه اولا شکستهای مفتضحانه خود را جبران نمایند و ثانیا با انحراف اذهان عمومی بویژه جهان اسلام شاید بتوانند اهداف شوم خودرا در لبنان عملی سازند، هر چند شکیبایی و مقاومت ملت شجاع فلسطین و اتحاد مسلمانان، نقشه های شوم آنان را بر آب خواهد کرد
نظر شما