به گزارش خبرگزاری مهر، دستیار ویژه وزیر و سخنگوی وزارت امور خارجه به همراه جمعی از مدیران ارشد رسانه های گروهی جمهوری اسلامی ایران ضمن دیدار از مجلس نمایندگان بحرین و حضور در جلسه علنی نمایندگان این کشور، با نایب رئیس مجلس و ریاست و اعضای کمیسیون امور خارجه، دفاع و امنیت ملی بحرین گفتگو کرد .
غاتم البوعینین نایب رئیس مجلس نمایندگان بحرین با اشاره به اهمیت و تاریخی بودن این سفر ابراز امیدواری کرد که برنامه و اهداف این سفر که بنا به مدیریت وزیران امور خارجه دو کشور طراحی و انجام پذیرفته، زمینه های رشد و ارتقای سطح مناسبات میان دو کشور را فراهم آورد.
نایب رئیس مجلس نمایندگان بحرین، عمق روابط دیرینه فیمابین را ناشی از برقراری مشترکات گسترده فرهنگی و اسلامی بر شمرد و افزود: ملت و دولت بحرین علاقه ویژه ای به ملت و دولت ایران داشته و دارند و عزم ما دائر بر گسترش مناسبات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی در کلیه زمینه های دو جانبه، منطقه ای و بین المللی است و امیدواریم از طریق روشنگری اصحاب رسانه ها در دو کشور زمینه رشد و توسعه این قبیل همکاری ها بیش از پیش فراهم گردد.
شیخ عادل المعاوده ریاست کمیسیون سیاست خارجی مجلس نواب بحرین نیز در حضور اعضای این کمیسیون با اشاره به موقعیت ژئوپلیتیک ایران در منطقه خاورمیانه و خلیج فارس ، تاکید کرد : ایران قدرت بزرگی است و منطقه باید از مزیت ها و امکانات این کشور قدرتمند برای رشد و توسعه بهره مند گردد.
وی با اشاره به سیاست های خصمانه آمریکا در مورد ایران و برخوردهای دوگانه با موضوع هسته ای صلح جویانه ایران گفت: متاسفانه شاهدیم رژیم اشغالگر قدس علی رغم زیر پا گذاشتن کلیه قوانین بین المللی و مقررات آژانس انرژی اتمی، با در اختیار داشتن صدها کلاهک هسته ای مسلمانان منطقه و ملت فلسطین را مورد تهدید قرار داده و هر روز جنایت تازه ای علیه مسلمانان به انجام رساند، ولی آمریکا به جای حمایت از مظلوم ، بی دریغ از این رژیم اشغالگر حمایت می نماید.
ریاست کمیسیون سیاست خارجی مجلس بحرین افزود: افکار عمومی جهان اسلام و ملت و دولت بحرین همواره در کنار شما و ملت بزرگ ایران ایستاده و از فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران حمایت می نماید.
وی با اشاره به ضرورت تشنج زدایی در روابط میان کشورهای منطقه و جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: باید همه کشورهای اسلامی منطقه در جهت رشد و شکوفایی و توسعه منطقه و نیز تحکیم روابط دو جانبه و چند جانبه از طریق اعتماد سازی و احترام متقابل با جمهوری اسلامی ایران همکاری نموده و زمینه های لازم را برای ایجاد فرصت های جدید در کلیه سطوح سیاسی، فرهنگی واقتصادی فراهم نمایند.
سید محمد علی حسینی نیز دراین دو دیدار با اشاره به عزم و اراده مقامات عالیرتبه دو کشور در توسعه روابط، تاکید کرد: همکاری های متقابل منطقه ای و دوجانبه روند رو به رشدی از خود نشان می دهد و امیدواریم از طریق توسعه همکاری ها، افق های روشنی را برای اجرای برنامه های جدید، ارتقا و تحکیم مناسبات میان کشورهای اسلامی منطقه، فراهم آوریم.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: بنا به سابقه دیرینه روابط میان دو کشور ایران و بحرین ، ضروری است از طریق مدیریت مقامات سیاسی و عالیرتبه منطقه تهدیدها به فرصت جدیدی برای همکاری تبدیل گردد.
حسینی با اشاره به اهمیت همکاری های متقابل پارلمانی میان دو کشور، ابراز امیدواری نمود هر چه سریعتر از طریق ایجاد گروه های دوستی میان پارلمان های ایران و بحرین این روابط نیز تعمیق گردد.
دستیار ویژه وزیر امور خارجه با تشریح برنامه صلح آمیز فعالیت های هسته ای جمهوری اسلامی ایران گفت: همواره کلیه اقدامات جمهوری اسلامی ایران وفق مقررات بین المللی و زیر نظر مستقیم آژانس انجام پذیرفته و برخی ابهامات جزئی در مورد فعالیت های صلح آمیز نیز از طریق ارائه اسناد و مدارک مرتفع گردیده و آژانس نیز بر صلح آمیز بودن این برنامه ها صحه گذارده است.
وی افزود: در دکترین جمهوری اسلامی ایران جایی برای انحراف از برنامه های صلح آمیز هسته ای به سوی اهداف دیگر وجود ندارد و در این زمینه فتوای شرعی حضرت آیت الله خامنه ای دائر بر حرمت هر گونه انحراف از برنامه های هسته ای صلح آمیز واجب الاتباع است.
نظر شما