پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ بهمن ۱۳۸۶، ۱۴:۵۷

کیاسری به مهر خبر داد:

همایش"بررسی منشور اخلاق انتخاباتی" در 28 بهمن برگزار می‌شود

همایش"بررسی منشور اخلاق انتخاباتی" در 28 بهمن برگزار می‌شود

رئیس میز احزاب در ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: همایش بررسی منشور اخلاق انتخاباتی با حضور وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور روز یکشنبه 28 بهمن ماه برگزار خواهد شد.

علی اکبر مرتضوی کیاسری رئیس میز احزاب درستاد انتخابات کشور در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان این مطلب اظهار داشت: این همایش از سوی کمیته تبیین منشور اخلاق انتخاباتی یکشنبه آینده در وزارت کشور برگزار می شود.

وی افزود: طراح منشور اخلاق انتخاباتی افشار رئیس ستاد انتخابات کشور است که جا دارد از وی تشکر کنیم.

رئیس میز احزاب درستاد انتخابات کشور با اشاره به منشور وفاقی که توسط احزاب تنظیم شده بود، ادامه داد: این منشور تا اندازه‌ای با منشور اخلاق انتخاباتی همسانی و همسویی دارد.

این فعال سیاسی همچنین گفت: این همایش با حضور افرادی از حوزه، دانشگاه، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، وزارت ارشاد، بسیج ، دفاتر ائمه جمعه سراسر کشور برگزار خواهد شد.

مرتضوی کیاسری در ادامه از پیگیری کاندیداهای ردصلاحیت شده توسط میز احزاب خبر داد و اظهار داشت: همه احزاب تا تاریخ 27 بهمن فرصت دارند نسبت به مسائل ردصلاحیت ها اعتراضات خود را به صورت کتبی همراه با مستندات به ما ارائه کنند.

کیاسری خاطرنشان کرد: میز احزاب درصدد است با رعایت و پذیرش قوانین و مقررات انعکاس دهنده نظرات باشد.  

کد خبر 637501

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha