پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ اسفند ۱۳۸۶، ۱۲:۳۳

عباسپور خبر داد:

دولت هنوز آئین نامه اجرایی قانون مدیریت خدمات کشوری را تهیه نکرده است

دولت هنوز آئین نامه اجرایی قانون مدیریت خدمات کشوری را تهیه نکرده است

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت پس از تصویب قانون خدمات مدیریت کشوری 3 ماه مهلت داشت تا نسبت به تهیه آئین نامه اجرایی این قانون اقدام کند که این امر تا کنون محقق نشده است.

محمد عباسپور در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : قانون مدیریت خدمات کشوری در مهرماه امسال در مجلس به تصویب رسید و بنا شد از 1/1/87 اجرایی شود.

وی با بیان اینکه این قانون به مدت 5 سال به صورت پلکانی اجرا خواهد شد، تصریح کرد: دولت مکلف است از ابتدای سال آینده جهت اجرای این قانون اقدام کند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت موظف بوده 3 ماه پس از تصویب این قانون، آئین نامه اجرایی آن را تهیه کند که این امر هنوز محقق نشده اما احتمال دارد اقدام لازم تا پایان سال جاری صورت گیرد.

عباسپور اظهار داشت : منابع اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری مشخص شده و از محل سهام قابل عرضه در بورس تامین خواهد شد بنابراین مشکلی در خصوص اجرای این قانون در ابتدای سال آینده وجود ندارد.

وی خاطر نشان کرد : حتی در صورتیکه آئین نامه اجرایی قانون مدیریت خدمات کشوری نیز تا پایان امسال تهیه نشود، این قانون باید از ابتدای سال آینده اجرا گردد.

کد خبر 646703

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha