۱۳ خرداد ۱۴۰۴، ۱۰:۴۰

دمای هوای استان زنجان به صفر سانتی گراد می رسد

دمای هوای استان زنجان به صفر سانتی گراد می رسد

زنجان-مدیرکل هواشناسی استان زنجان، از افت دما در استان زنجان طی چند روز آینده خبر داد و گفت: دما به خصوص در ارتفاعات استان به صفر درجه سانتی گراد می‌رسد و هوای بسیار خنکی را خواهیم داشت.

محمدرضا رحمان نیا در گفتگو با خبرنگار مهر، به وضعیت جوی استان زنجان طی چند روز آینده اشاره کرد و گفت: آسمان مناطق مختلف استان صاف است از بعد از ظهر بر سرعت وزش باد افزوده می شود.

وی افزود: با توجه به افزایش وزش باد شدید به شهروندان توصیه می شود در کنار ساختمانهای نیمه کاره و درختان فرسوده تردد نکنند.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان، گفت: همچنین شاهد بارش باران محلی و پراکنده در استان زنجان طی چند روز آینده خواهیم بود.

رحمان نیا از افت دما در استان زنجان طی چند روز آینده خبر داد و تاکید کرد: دما به خصوص در ارتفاعات استان به صفر درجه سانتی گراد می‌رسد و هوای بسیار خنکی را خواهیم داشت.

وی افزود: دمای فعلی شهر زنجان ۲۰ درجه سانتیگراد بوده که نسبت به روز گذشته هوا خنک تر شده است.

کد مطلب 6487849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha