به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ظهر امروز پیش از عزیمت به سنگال برای حضور در نشست سران کشورهای اسلامی اظهار داشت: سازمان کنفرانس اسلامی تنها سازمانی است که سران کشورهای اسلامی در آن شرکت و درباره شرایط جهان به ویژه جهان اسلام در آن بحث و تبادل نظر می کنند.
وی نشست سران کشورهای اسلامی را بالاترین نشست سازمان کنفرانس اسلامی دانست که هر سه سال یکبار برگزار می شود و افزود: پیگیری مسائل فلسطین، عراق، لبنان و افغانستان از مهمترین موارد مورد بحث در این نشست خواهد بود و ما امیدواریم در این نشست، سران کشورهای اسلامی بتوانند تصمیمات خوبی درباره مقابله با تروریسم، اشغال گری توسط بیگانگان و همچنین نظام تبعیض آمیزی که در اقصی نقاط دنیا حاکم شده اتخاذ نمایند و در همین راستا هیئت ایرانی نیز مواضع جمهوری اسلامی ایران را بیان خواهد کرد.
احمدی نژاد ارتقای سازمانی این تشکل اسلامی را از دیگر برنامه های این نشست خواند و گفت: در این نشست قرار است درباره ارتقای سازمانی سازمان کنفرانس اسلامی بحث و تبادل نظر صورت گیرد که در همین راستا منشوری که از قبل نهایی شده نیز به تصویب سران خواهد رسید.
رئیس جمهور در ادامه ملاقات دو جانبه با برخی سران کشورهای اسلامی در حاشیه این اجلاس را از دیگر برنامه های سفر سه روزه خود به داکار خواند و اظهار داشت: در این سفر قرار است با سران کشورهای اسلامی در خصوص مسائل منطقه بحث و تبادل نظر کنیم که امیدواریم این گفتگوها به نفع جهان اسلام و ملت ایران تمام شود.
وی همچنین روابط حسنه تهران - داکار را مورد اشاره قرار داد و گفت: امروز ما با کشور سنگال ارتباط اقتصادی خوبی داریم که در این سفر اگر بنده فرصت کنم کارخانه خودرویی که دو کشور به طور مشترک در آن سرمایه گذاری کرده اند به بهره برداری خواهد رسید.
احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود به انتخابات روز 24 اسفند اشاره کرد و گفت: همانطور که بارها اعلام شده، انتخابات 24 اسفند متعلق به مردم است و تاریخ 29 ساله ما این موضوع را به خوبی نشان داده که ملت ایران در هر انتخابی با شور و حال خاصی شرکت کرده اند.
رئیس جمهور ادامه داد: شرایط جهان و ملت ایران امروز کاملا اختصاصی است چرا که ملت های دنیا از شرایط و وضعیت جاری در جهان به تنگ آمده و اعلام می کنند که به دنبال الگویی جدیدی هستند که در حال حاضر بسیاری از آن ها جمهوری اسلامی ایران را به عنوان الگوی خود انتخاب کرده اند.
وی افزود: در واقع صحنه انتخابات صحنه حضور و تجلی یک ملت است و این انتخابات است که می تواند ما را به سرعت به اهداف مان نزدیک و جایگاه ی مان را در جهان تثبیت کند. در حالی که انتخابات در ظاهر تنها چند ساعت وقت گذاشتن است اما هنگامی که همه ملت در انتخابات حضور پیدا می کنند، در اصل شرایط جهان را به نفع ما تمام کرده اند.
احمدی نژاد همچنین گفت: این انتخابات در اصل جهت گیری و پیمودن پله های ترقی است که این موضوع در ملت ما جریان دارد و ملت ما صحنه انتخابات را به صحنه تجدید حیات و به نماد زنده بودن خود مبدل خواهد کرد.
رئیس جمهور در پایان ابراز امیدواری کرد که نمایندگانی به مجلس هشتم وارد شوند که به دور از اندیشه های ارتجاعی بوده و در سطوح پایین فکری نباشند.
نظر شما