پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ فروردین ۱۳۸۷، ۱۶:۳۸

سعیدلو:

95 درصد منابع قرض‌الحسنه بانکها به صورت وام به مردم پرداخت می‌شود

95 درصد منابع قرض‌الحسنه بانکها به صورت وام به مردم پرداخت می‌شود

معاون رئیس جمهور در امور اجرایی گفت : بانکها و موسسات اعتباری مکلف شدند 95 درصد از سپرده های قرض الحسنه را به صورت وام قرض الحسنه به مردم پرداخت کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علی سعیدلو با اشاره به مصوبه اخیر دولت در مورد پرداخت وام قرض الحسنه توسط بانکها، افزود : بانکها و موسسات اعتباری موظف هستند، سپرده های قرض الحسنه را از سایر سپرده ها و تسهیلات اعطایی جدا کنند و حداقل 95 درصد منابع سپرده های پس انداز قرض الحسنه را به وام قرض الحسنه اختصاص دهند.

وی اضافه کرد : برای حذف رقابتهای نامطلوب و جابجایی سپرده های قرض الحسنه در بانکها ، دو بار در سال به طور همزمان در تمامی بانکها قرعه کشی صورت می گیرد و جوایز به سپرده گذاران پرداخت می شود.

دکتر سعیدلو خاطرنشان کرد : این مصوبه هیئت وزیران علاوه بر افزایش اعتمادمردم نسبت به بانکها و موسسات اعتباری، موجب می شود مردم با عشق و علاقه اقدام به سپرده گذاری در امور قرض الحسنه نمایند.

وی یادآور شد: همچنین این اقدام دولت موجب می شود سپرده های مردم و منابع قرض الحسنه در راه درست آن هزینه و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه در سطح جامعه فراگیر شود و سپرده گذاران نیز به هدف خود که همانا حس همیاری و تعاون است دست یابند.

کد خبر 659993

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha