۲۲ دی ۱۴۰۴، ۱۸:۰۵

خروش تبریز در حمایت از وحدت ملی و محکومیت تروریسم صهیونی-آمریکایی

خروش تبریز در حمایت از وحدت ملی و محکومیت تروریسم صهیونی-آمریکایی

تبریز- مردم ولایتمدار تبریز در اجتماع عظیم در محکومیت اقدامات تروریستی و مسلحانه آشوب‌گران، از اهانت اغتشاشگران به ساحت مقدس قرآن کریم و آتش زدن مساجد و اماکن مذهبی اعلام انزجار کردند.

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها- زهرا ژرفی‌مهر: مردم ولایتمدار تبریز در اجتماع عظیم در محکومیت اقدامات تروریستی و مسلحانه آشوب‌گران، از اهانت اغتشاشگران به ساحت مقدس قرآن کریم و آتش زدن مساجد و اماکن مذهبی اعلام انزجار کردند. این راهپیمایی، تجلی‌بخش هوشیاری و بصیرت مردمی است که در طول تاریخ، همواره در خط دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی و هویت ملی خود پیشگام بوده‌اند. تبریز، شهری با قدمت و جایگاه ویژه‌ای در تاریخ ایران، همواره در صحنه تحولات نقش مهمی ایفا کرده و در برابر دسیسه‌های دشمنان، مقاومت و ایستادگی نمادین داشته است.

راهپیمایی ۲۲ دی در تبریز، نه تنها محکومیت قاطعانه اقدامات اخیر آشوب‌زده‌ها بود، بلکه تجلی‌بخش روحیه انقلابی و هوشیاری جامعه در برابر طرح‌های فریبکارانه دشمنان است. این خروش مردمی، با اشاره به تاریخ مقاومت و ایستادگی مردم تبریز در برابر دشمنان، نشان می‌دهد که مردم این شهر همواره در خط دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی و هویت ملی خود ایستاده‌اند. شعارهای سر داده شده در این راهپیمایی، بیانگر انزجار از اقدامات تروریستی و حمایت از رهبری و ارزش‌های انقلاب اسلامی بود.

خروش تبریز در حمایت از وحدت ملی و محکومیت تروریسم صهیونی-آمریکایی

راهپیمایی «خیز عظیم ملت ایران» در تبریز، در پی تشدید ناآرامی‌های اخیر و توطئه‌های دشمنان، با استقبال گسترده مردم مواجه شد. این راهپیمایی که از میدان ساعت تا میدان شهدا برگزار شد، با حضور پرشور اقشار مختلف مردم، از جمله جوانان، خانواده‌ها و فعالان اجتماعی، برگزار شد.

مردم تبریز با حمل پرچم‌های جمهوری اسلامی، پلاکاردهایی با تصاویر رهبر معظم انقلاب و شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای مقاومت، و سر دادن شعارهای ضد استکباری، خواستار پایان یافتن اغتشاشگری‌ها و محکومیت اقدامات تروریستی شدند. شعارهایی نظیر «آذربایجان شرفدی پهلوی بی شرفدی»، «مرگ بر مزدور آمریکایی»، «شعارهای ملت ما مرگ بر آمریکا-مرگ بر اسرائیل»، «ای رهبر آزاده آماده‌ایم آماده»، «آذربایجان جانباز خامنه‌ای دن آیریلماز» و «آذربایجان اویاخدی انقلابا اویاخدی» طنین‌انداز شد.

در این راهپیمایی، با یادآوری واقعه آتش زدن قرآن‌ها، علم‌ها و حسینیه‌ها، مردم تبریز با پرچم امام حسین (ع) و اهل بیت (ع) شعار «قرآن بی زه هدف دی، رهبریمیز شرف دی، پهلوی بی شرفدی» را سر دادند و انزجار خود را از مسجد سوزی آشوبگران اعلام کردند.

در طی سخنرانی که در راهپیمایی روز دوشنبه تبریز انجام دادند، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، با انتقاد از اقدامات اخیر، بر ضرورت تلاش تمامی دولتمردان برای رفع مشکلات مردم تاکید کرد.

وی اظهار داشت: عادت برخی انسان‌های خبیث این است که در برخی زمان‌ها اقدامات نادرستی را انجام دهند؛ امروز که هدایت کننده دهنده اصلی این افراد آمریکا و اسرائیل بود، به محکومیت رسیدند.

امام جمعه تبریز ضمن تشکر از مردم تبریز و ایران برای حمایت همیشگی از کشور، خاطرنشان کرد: مردم آذربایجان و تبریز بسیار تحمل و صبر کردند و مصر بودند که آنها را جای خود بنشانند.

وی از عملکرد نیروهای فراجا، بسیج و سپاه و ارتش تشکر کرد و گفت: نیازها و مشکلات داخلی بازاریان در بحث نظام نباید وارد شود و امنیت بازار کاملاً تأمین شد.

مطهری اصل با اشاره به اهمیت معیشت مردم، به مسئولین تاکید کرد که این سخن باید عملیاتی شده و عجله کنندچراکه به سمت ماه رمضان و عید نوروز می‌رویم. وی خواستار توضیح مسئولین درباره اقدامات انجام شده و برنامه‌های آینده شد.

امام جمعه تبریز در ادامه با اشاره به مهمان نوازی مردم تبریز، هشدار داد که نمک خوردن و نمکدان شکستن درست نیست و از سوءاستفاده برخی افراد از این مهمان نوازی جلوگیری شود.

وی در پایان با محکومیت مزدوران اسرائیل و آمریکا، تاکید کرد که هر زمان که با اسرائیل و آمریکا مشکل داریم، این خرابکاری‌ها بروز می‌دهند. آیا این به این معنا نیست که شما مزدوران آنها هستید؟

خروش تبریز در حمایت از وحدت ملی و محکومیت تروریسم صهیونی-آمریکایی

جزئیات بیشتر از انزجار مردم از اهانت به قرآن کریم

مردم تبریز در طول راهپیمایی، ضمن ابراز انزجار از اقدامات تروریستی، با فریاد زدن شعارهایی مانند «قرآن بی زه هدف دی، رهبریمیز شرف دی»، به شدت از اهانت اغتشاشگران به ساحت مقدس قرآن کریم، آتش زدن مساجد و اماکن مذهبی و هتک حرمت مقدسات دینی ابراز انزجار کردند. این انزجار و خشم، نشان‌دهنده عمق اعتقادات مذهبی و حساسیت مردم تبریز به مسائل دینی است.

گفتگویی با مردم تبریز در راهپیمایی ۲۲ دی

راهپیمایی ۲۲ دی در تبریز، فرصتی برای گفتگو با مردم این شهر و شنیدن نظرات و دیدگاه‌های آنها درباره تحولات اخیر و وضعیت کشور بود. در این گزارش، به گفتگو با تعدادی از شرکت‌کنندگان در راهپیمایی پرداخته‌ایم تا از نزدیک شاهد احساسات و مطالبات آنها باشیم.

دانشجویی چنین عنوان کرد: من به عنوان یک دانشجو، معتقدم که این اتفاقات نشان‌دهنده عدم توجه به مطالبات جوانان و دانشجویان است. ما نیاز به فرصت‌های شغلی و آینده‌ای روشن داریم.

علی عابدینی دانش آموز دبیرستانی گفت: من هنوز خیلی کوچک هستم، اما متوجه شده‌ام که مردم تبریز خیلی ناراحت هستند. من می‌خواهم بزرگ شوم و به کشورم کمک کنم.

مادری گفت: من نگران آینده فرزندانم هستم. این ناآرامی‌ها باعث ایجاد نگرانی در بین خانواده‌ها شده است. من از دولت می‌خواهم که امنیت را برقرار کند و مشکلات اقتصادی را حل کند تا فرزندانمان آینده‌ای بهتر داشته باشند.

استادی دیگر گفت: از نظر جامعه‌شناختی، این راهپیمایی نشان‌دهنده اهمیت پیوند عمیق مردم تبریز با هویت و ارزش‌های مذهبی و ملی است. این همبستگی مردمی یک منبع قدرتمند برای پیشرفت کشور است. دولت باید این همبستگی را تقویت کند و از آن به عنوان یک فرصت برای توسعه استفاده کند.

گفتگو با مردم تبریز نشان داد که نگرانی اصلی آنها، مشکلات اقتصادی و معیشتی است. آنها خواستار توجه دولت به مطالبات خود، ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب، رفع تحریم‌ها و ثبات اقتصادی هستند. همچنین، مردم تبریز بر اهمیت وحدت ملی و مقاومت در برابر دشمنان تأکید داشتند. راهپیمایی ۲۲ دی، فرصتی برای بیان این نگرانی‌ها و مطالبات بود و امیدواریم مسئولین به صدای مردم گوش دهند و به آنها پاسخ دهند.

خروش تبریز در حمایت از وحدت ملی و محکومیت تروریسم صهیونی-آمریکایی

کد خبر 6720180

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha