محمد نوری در گفتگو با خبرنگار مهر و در خصوص پیروزی استقلال برابر فولاد هرمزگان از مرحله یک هشتم جام حذفی گفت: استقلال از دیدار برابر پادیاب خلخال درس گرفت و در این دیدار در همان دقایق ابتدایی دروازه فولاد را باز کرد تا صعودش به مرحله بعد سخت نشود البته فولاد هرمزگان تیم دست و پا بسته ای نبود و تلاش زیادی کرد تا بتواند شگفتی ساز جام شود اما استقلال با گل دومی که به ثمر رساند کار را تمام کرد و توانست به مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی صعود کند.
وی در خصوص دیدار روز یکشنبه استقلال برابر تراکتور تبریز گفت: دیدار این دو تیم همیشه جذاب و تماشایی بوده و سالهاست که استقلال و تراکتور بازیهای پربرخوردی را به نمایش گذاشته اند. هر دو تیم به برد این دیدار نیاز دارند و آبی پوشان با توجه به دو امتیازی که از بازی با ملوان کسب کردند حالا فاصله خود را صدر جدول کمتر کرده و می دانند که اگر پیروز دیدار شوند جایگاه بهتری در جدول پیدا خواهند کرد. تراکتور هم نمی خواهد روند نتایج ضعیف خود را ادامه دهد و به دنبال این است که با شکست استقلال به سه امتیاز دست پیدا کرده تا شرایط بهتری پیدا کند. این دیدار شش امتیاز برای دو تیم دارد و استقلال باید از این بازی بهترین استفاده را ببرد تا بتواند با شکست سرخپوشان تبریزی یک گام دیگر به قهرمانی در لیگ برتر دست پیدا کند.
کارشناس فوتبال ارزیابی خود را از نیم فصل اول استقلال این گونه بیان کرد و گفت: استقلال شروع خوبی نداشت البته بازیهای بزرگ را با پیروزی به پایان رساند در نیمه راه نتایج بسیار خوبی کسب کرد اما در اواخر نیم فصل چند تساوی پی در پی کار را برای آبی پوشان سخت کرد و حتی صحبت از برکناری ساپینتو هم به میان آمد اما پیروزی برابر سپاهان، همه معادلات را بر هم ریخت و حالا باید ببینیم سرمربی آبی پوشان با شروع نیم فصل دوم چه عملکردی خواهد داشت و آیا می تواند تا پایان فصل در استقلال بماند یا اینکه به دلیل نتایج ضعیف جای خود را به یک سرمربی دیگر بدهد.
محمد نوری با انتقاد از عملکرد تیم امید گفت: امید روانخواه کارنامه درخشانی برای هدایت تیم امید نداشت. او در چند تیم که مربیگری کرده بود نتایج ضعیف کسب کرد و اعتقاد دارم فدراسیون فوتبال به تیم امید خیانت کرد. باید بپذیریم روانخواه در اندازه های تیم ملی نبود و رابطه ها باعث شد او هدایت امید را بر عهده بگیرد. فوتبال پایه های ما به مربیان بزرگ نیاز دارد تا ساختار فوتبال ما را تغییر دهند و اعتقاد دارم از همین امروز باید تغییرات گسترده در تیم امید صورت بگیرد تا دوباره شاهد چنین نتایج ضعیفی از این تیم نباشیم.
وی در پایان و در خصوص بحث انتخاب مدیرعامل جدید استقلال هم گفت: فردی باید مدیرعامل باشد که سهم خواه نباشد، کارایی لازم را داشته باشد، با فوتبال آشنا باشد، دیسیپلین و نظم مدیریت را به خوبی بداند، استقلال شناخت کافی داشته باشد. مدیرعامل جدید باید بداند به چه تیمی آمده است. استقلال تیمی است که هواداران میلیونی دارد بنابراین فردی که بر روی صندلی مدیریت تکیه می زند نباید اجازه دهد حاشیه ها به تیم ضربه بزند. او باید آرامش را به تیم باز گرداند و تعامل خوبی بین او، رئیس و اعضای هیئت مدیره وجود داشته باشد تا استقلال بتواند با تمرکز بالا تنها به فکر قهرمانی در جام حذفی ولیگ برتر باشد.


نظر شما