به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه گفت که به وی ابلاغ شده «کشتار» در ایران متوقف شده است!
ترامپ اضافه کرد که به وی گفته شده روند «سرکوب اعتراضات داخلی» در ایران کاهش پیدا کرده است.
ترامپ گفت که معتقد است در حال حاضر هیچ برنامه ای در ایران برای اجرای اعدام های گسترده وجود ندارد. وی اضافه کرد که درباره اخبار مربوط به توقف «کشتار و اعدام» در ایران تحقیق خواهد کرد.
وی گفت: این اطلاعات از «منابع بسیار مهمی در آن سوی ماجرا» آمده است. به ما از منابع معتبری گفته شده و امیدوارم درست باشد. چه کسی میداند، درست است؟
ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا این به معنای کنار گذاشته شدن گزینه اقدام نظامی علیه ایران است، گفت: ما منتظر خواهیم ماند و خواهیم دید که روند کار چگونه است. اما افرادی که از آنچه در جریان است آگاه هستند، بیانیه بسیار خوبی به ما دادهاند.
ترامپ پیش از این نیز با مطرح کردن سخنان مداخله جویانه در سایه کاهش شدت اغتشاشات داخلی در ایران که با حمایت سرویس های خارجی آغاز شد تلاش داشت به عناصر وابسته به موساد و سیا تنفس مصنوعی بدهد.
وی روز گذشته خطاب به اغتشاشگران گفته بود که کمک در راه است!
۰۰:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶


نظر شما