۲۸ دی ۱۴۰۴، ۸:۵۸

دیدار اعضای هیئت رییسه شورای مرکزی حزب موتلفه با آیت‌الله موحدی کرمانی

دیدار اعضای هیئت رییسه شورای مرکزی حزب موتلفه با آیت‌الله موحدی کرمانی

اعضای هیئت رییسه شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با حضرت آیت‌الله موحدی کرمانی دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، اعضای هیئت رییسه شورای مرکزی با دبیرکل جامعه روحانیت مبارز دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار محمدعلی امانی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی ضمن گزارش از تمام فعالیت‌های این حزب در دوره چهاردهم با اشاره به جایگاه ویژه روحانیت و تبعیت حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: جامعه روحانیت همواره نماد بیداری، جهاد و هدایت بوده و نقش بی‌بدیلی را در پیروزی انقلاب اسلامی و تداوم آن ایفا کرده است.

امانی با بیان فعالیتهای حزب موتلفه اسلامی در انتخابات پیشرو به انتخابات مجلس خبرگان در برخی از شهرستان‌ها اشاره داشت و اظهار داشت: در این انتخابات با مدیریت دبیران‌مان در استانها بر اساس اجماع اصولگرایی می‌خواهیم با یک وفاق و وحدت کار را دنبال کنیم. لذا در چهار حوزه انتخابی که انتخابات مجلس خبرگان برگزار خواهد شد، بعد از اعلام نظر جامعتین به دبیران استان‌ها ابلاغ خواهد شد.

وی افزود: در این فرصت در محضر حضرتعالی خواهشمندیم، اگر امکان داشته باشد جامعه محترم روحانیت مبارز و جامعه محترم مدرسین در این انتخابات یک نظر شوند، بنا به صلاحدیدحضرتعالی، می تواند به آن وفاق ملی که ما در سطح کشور دنبال می‌کنیم، موثر باشد.

امانی به جلسه حزب موتلفه اسلامی با شورای سیاسی جامعه روحانیت با ریاست حجه‌الاسلام ابوترابی اشاره داشت و گفت: تاریخ گواه است هرگاه روحانیت از صحنه‌های اجتماعی و سیاسی کناره‌گیری کرد، حرکت‌های بزرگ ناکام مانده و حضور موثرشان همواره عامل بیداری و آگاهی و اقتدارملی و تولید قدرت ملی بوده است.

لذا ما به دنبال مرجعیت سیاسی جامعه روحانیت همانند گذشته هستیم و این جایگاه نباید در برابر فشارهای مدرنیته و توطئه‌های دشمنان اسلام و انقلاب تضعیف شود.

وی خاطر نشان کرد: ما بر این باوریم جامعه روحانیت می‌تواند با حفظ استقلال و شان تاریخی خود، حبل المتین امت در عرصه سیاست باشد و از انشعاب‌ها و تفرقه‌ها و تضعیف‌ها جلوگیری کند و امید را در جامعه تقویت کند.

در ادامه این دیدار آیت‌الله موحدی کرمانی با ابراز خرسندی از حضور اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: بنده در تمام کشور تشکلی همچون موتلفه اسلامی ندیده‌ام؛ چنان خوش‌سابقه، فعال و دارای خدمات فراوان و فداکاری تا سر حد شهادت؛ من این توفیقات را به شما عزیزان در حزب موتلفه‌اسلامی تبریک می‌گویم. الحمدالله شما در قیامت سرافراز هستید و اجر شما در قیامت محفوظ است، ان‌شاءالله

وی افزود: ما در کنار موتلفه اسلامی در جامعه روحانیت خدماتی داشته‌ایم و امید است خداوند بپذیرد.

آیت الله موحدی کرمانی با اشاره به شرایط کشور افزود: در این زمان شرایط کشور بسیار سخت شده است و مشکلات آن بسیار و این وظایف را برای قشر متدین و مومن به انقلاب سنگین کرده است. هجمه دشمنان و حمله به مساجد و سوزاندن قرآن‌ها، در حملات انسانهای عزیزی را به شهادت رساندند. این غم تمام شدنی نیست تا با ظهور حضرت حجت عج و درک زمان ظهور در خدمت دین باشیم. فقط این مساله دل‌های مجروح ما را شفا خواهد داد.

همچنین اسدالله بادامچیان رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی از اقدامات معاونت بین‌الملل حزب موتلفه گزارشاتی را ارائه داد.

وی افزود: ما با احزاب کشورهای اسلامی، مقاومت چون لبنان، عراق یمن و دیگر کشورها چون چین، کره شمالی، روسیه ارمنستان، پاکستان و … ارتباط داریم.

بادامچیان در ادامه اظهار داشت: حزب موتلفه اسلامی در اجلاس احزاب آسیایی (آی‌کپ)، بریکس با کشورهایی چون روسیه، چین، هند و ایران در مسایل اقتصادی ارتباط دارند.

وی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب در حوزه تمدن نوین اسلامی، دولت کریمه اسلامی، جامعه نمونه اسلامی اظهار داشت: با ظهور تمدن نوین اسلامی، تمدن غرب با چالش بسیاری برخوردار است.

کد خبر 6723664

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha