هادی سلیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با ارائه گزارشی از عملیات و خدمات معاونت امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان گیلان طی ۲۴ ساعت گذشته، اظهار کرد: ۲۲ تیم عملیاتی از شعب جمعیت هلالاحمر آستارا، تالش، فومن، شفت، رشت، لاهیجان، سیاهکل، رودبار و املش فعال بودند.
وی با بیان اینکه امدادگران جمعیت هلالاحمر استان با استفاده از ۲۲ خودرو اعم از آمبولانس، خودروهای کمکدار و همچنین دو خودروی فوسو خدمات خود را ارائه دادند، گفت: ۱۰ خودرو در شهرستان رشت و ۱۲ خودرو در دیگر شعب فعال بودند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر گیلان از رهاسازی ۱۱۵ خودرو در راهمانده در محورهای اسالم به خلخال و فومن به ماسوله و آستارا به اردبیل و سراوان به رشت خبر داد و اضافه کرد: دو نفر که در بهمن گرفتار شده بودند نیز رهاسازی شدند.
سلیمی با بیان اینکه در مدت مذکور ۴۰ نفر در پایگاه «ورکهدره» تالش اسکان اضطراری پیدا کردند، گفت: ۶۰۰ تخته پتو نیز در محور امامزادههاشم به رشت ارائه شد.
وی در پایان با اشاره به تداوم بارشها در استان، از شهروندان خواست در سفرهای غیرضروری به ویژه در محورهای کوهستانی خودداری کنند.


نظر شما