۱ بهمن ۱۴۰۴، ۱۵:۴۹

پزشکیان: بی‌توجهی به اقشار آسیب‌پذیر از عوامل مهم بروز نارضایتی‌ها است

پزشکیان: بی‌توجهی به اقشار آسیب‌پذیر از عوامل مهم بروز نارضایتی‌ها است

رئیس‌جمهور بی‌توجهی به اقشار آسیب‌پذیر جامعه را از عوامل مهم بروز نارضایتی‌ها دانست و گفت: غفلت از ضعف‌ها و کوچک‌انگاری نقاط منفی درون ساختاری زمینه‌ساز نفوذ دشمنان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، یکصد و چهل و هفتمین جلسه هیئت دولت، صبح امروز چهارشنبه اول بهمن‌ماه ۱۴۰۴، به ریاست مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، برگزار شد.

در این جلسه، رئیس‌جمهور پس از استماع گزارش وزیر اطلاعات درباره علل و عوامل بروز حوادث اخیر، برنامه‌ها و اقدامات دشمنان، ویژگی‌ها و تعداد دستگیرشدگان، و همچنین نقش برخی سازمان‌ها و تشکل‌ها در شکل‌گیری ناآرامی‌ها و اغتشاشات، بر ضرورت اطلاع‌رسانی شفاف به افکار عمومی تأکید کرد و خواستار آن شد که جزئیات این گزارش به سمع و نظر مردم رسانده شود تا جامعه در جریان واقعیت‌ها و ابعاد مختلف این وقایع قرار گیرد.

پزشکیان با اشاره به لزوم بازنگری در روندهای اجرایی کشور تصریح کرد: باید بپذیریم که در مسیر اداره امور، اشتباهاتی داشته‌ایم و اگر نسبت به خطاهای خود آگاه نشویم و برای اصلاح آن‌ها تلاش نکنیم و صرفاً تقصیرها را متوجه دیگران بدانیم، راه به جایی نخواهیم برد.

رئیس‌جمهور بی‌توجهی به اقشار آسیب‌پذیر جامعه را از عوامل مهم بروز نارضایتی‌ها دانست و اظهار داشت: زمانی که همه دستگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی نسبت به مطالبات و مشکلات اقشار ضعیف بی‌اعتنا باشند، نمی‌توان انتظار داشت جامعه به سمت خشونت، بی‌میلی و فاصله گرفتن از کشور و نظام سوق داده نشود.

پزشکیان با تأکید بر اینکه صرفاً برخوردهای قهری و امنیتی راه‌حل پایدار نیست، خاطرنشان کرد: در کنار برخورد قانونی، باید رویکرد جذب و اقناع نیز به‌طور جدی دنبال شود. با کلام و رفتار صحیح باید افراد را به کشور و نظام علاقه‌مند کرد، در غیر این صورت دیگران با روش‌های خود اقدام به جذب خواهند کرد.

رئیس‌جمهور افزود: همه ما موظفیم پاسخ‌هایی درست، منطقی و قانع‌کننده به مردم ارائه دهیم. هر مسئول در هر جایگاه و سازمانی باید خود را مکلف بداند در چارچوب مأموریت‌های خود، با ایجاد هم‌افزایی، هماهنگی، گفت‌وگو و تعامل با گروه‌های مختلف، زمینه تفاهم و درک متقابل را فراهم کند.

پزشکیان با انتقاد از نادیده گرفتن ضعف‌ها و کوچک انگاری نقاط منفی در درون ساختارها گفت: گاهی چشم خود را بر عیب‌ها می‌بندیم و کاستی‌هایمان را نادیده می‌گیریم و همین غفلت، زمینه نفوذ دشمنان را فراهم می‌کند. بر این اساس، لازم است جلسات تبیین‌گری، روشنگری و اقناع عمومی با جدیت و گستردگی بیشتری برگزار شود.

در ادامه این جلسه، وزیر امور خارجه گزارشی از آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی ارائه و به تلاش‌های اروپا و آمریکا برای دامن زدن به وقایع اخیر اشاره کرد.

وزیر امور خارجه همچنین از تعاملات مثبت و سازنده کشورهای همسایه در قبال این تحولات به‌عنوان عامل موثر در مدیریت شرایط و تقویت ثبات منطقه ای یاد کرد.

کد خبر 6727548

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ایرانی ۱۶:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
      159 4
      یکی از عوامل اصلی نارضایتی مردم این هست که به حرف و نظر هاشون گوش نمیدید! الان مثلا ده روز هست همه مردم میگن اینترنت وصل کنید اما انگار نه انگار..
    • ۱۶:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
      115 3
      ما هم آسیب پذیریم از نبود اینترنت آسیب دیدیم اینترنت رو وصل کنید
    • ۱۶:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
      111 4
      شما اون اقشار آسیب دیده را با قطعی اینترنت نابود کردید
    • ۱۷:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
      56 0
      اینترنت را وصل کن جناب اقای پزشکیان اگر راست میگی
    • ۱۸:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
      18 0
      بی‌اعتنا بودید یا نمی‌تونید یا هردو؟
    • ۲۰:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
      25 1
      وصل کنید نت بین الملل را چهارشنبه هم تمام شد. زندگیمون را نابود کردید.
    • حمیدرضا ۲۰:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
      16 0
      خب اینکه بی توجهی به اقشار آسیب پذیر باعث بروز نارضایتی میشه ما هم میدونیم . چه کاری براش انجام میدید؟ چه برنامه ای دارید؟ پیدا کردن مشکل سخت نیست انتظار حل اون رو از شما داریم
    • ۲۰:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
      18 0
      اینترنت رو وصل کنید 😡😡😡
    • ۰۰:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۲
      15 0
      اینترنت رو وصل کنید ،کسب وکاراینترنتی منبع درآمد نسل فقیر وجوان وکم درآمد است
    • شایان ۰۰:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۲
      13 0
      اینترنت رو وصل کنید