به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، این چهار فضانورد از اعلام اینکه کدامیک از آنها نیازمند مراقبت پزشکی بودند خودداری کردند. این نخستین بار بود که ناسا فضانوردان را به دلیل پزشکی به زمین برمی گرداند. مایک فینکل فضانورد ناسا اعلام کرد هنگامیکه مشکل پزشکی در هفتم ژانویه ویک روز قبل از پیاده روی فضایی رخ داد، خدمه از دستگاه اولتراسوند موجود در آنجا استفاده کردند.
فضانوردان از این دستگاه اولتراساوند بارها برای کنترل های روتین تغییرات در بدنشان و همچنین بررسی وضعیت زندگی در بی وزنی استفاده کرده بودند. بنابراین هنگامیکه این موقعیت اضطراری به وجود آمد، دستگاه اولتراساوند بسیار کارآمد بود.
او در این باره گفت: این دستگاه بسیار کمک حال بود و باید در پروازهای فضایی آتی نیز وجود داشته باشد. البته ما ابزارهای بزرگ دیگر که روی زمین وجود دارد را در اختیار نداشتیم ما قصد داریم اطمینان قبل از پرواز همه افراد را کنترل کنیم. اما گاهی اوقات اتفاقاتی رخ می دهد و ما شگفت زده می شویم. به هرحال تیم آماده بود و آماده سازی ها نیز اهمیت بسیار زیادی دارند.
این فضانوردان در آگوست ۲۰۲۵ میلادی به ایستگاه فضایی بین المللی سفر کردند و قرار بود شش ماه در آنجا بمانند اما به دلیل وضعیت اضطراری پزشکی ماموریت مذکور حدود یک ماه زودتر تمام شد.



نظر شما