۲ بهمن ۱۴۰۴، ۲۳:۴۸

حریق کارخانه نساجی در جاده قوچان مهار شد 

حریق کارخانه نساجی در جاده قوچان مهار شد 

مشهد- سخنگوی عملیات سازمان آتش نشانی مشهد از آتش‌سوزی گسترده در یک واحد تولیدی و تلاش موفق آتش نشانان ۶ ایستگاه برای اطفای حریق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آتشپاد دوم حسن نجمی اظهار کرد: در پی گزارش آتش‌سوزی در یک کارخانه نساجی در جاده قوچان بلافاصله آتش نشانان ۶ ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند.

سخنگوی عملیات سازمان آتش‌نشانی مشهد بیان کرد: حادثه آتش‌سوزی در بخشی از دستگاه‌های یک کارخانه مخملبافی گزارش شد. بلافاصله و با توجه به وسعت و حساسیت احتمال گسترش حریق، شش ایستگاه شامل ایستگاه‌های ۵۰، ۳۶، ۷، ۵۳، ۳۵ و ۳۴ به محل اعزام شدند و با حضور سریع و اجرای عملیات گسترده اطفا، موفق شدند آتش را که در معرض گسترش به سایر بخش‌های کارخانه و مواد اولیه بود، مهار و کنترل کنند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه در این حادثه هیچ گونه تلفات جانی گزارش نشده است. خسارت اولیه به بخشی از دستگاه‌ها و فضای کارگاه وارد آمده که برآورد دقیق آن در حال انجام است. اقدام به موقع و هماهنگی موثر بین آتش نشانان عامل اصلی در جلوگیری از بروز فاجعه‌ای بزرگتر بود.

نجمی با اشاره به احتمال بروز چنین حوادثی در واحدهای صنعتی، تاکید کرد: توصیه می‌شود مدیران صنایع ضمن بازرسی مستمر از سلامت سیستم‌های برقی و دستگاه‌ها، تجهیزات اطفای حریق اولیه را به میزان کافی و استاندارد تهیه کرده و پرسنل را به طور دوره‌ای آموزش دهند.

کد خبر 6728696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha