۳ بهمن ۱۴۰۴، ۱۰:۴۰

یادواره شهدای روستای حسین‌آباد لدی شهرستان دلگان برگزار شد

یادواره شهدای روستای حسین‌آباد لدی شهرستان دلگان برگزار شد

دلگان- یادواره شهیدان روحانی شهید امام‌بخش هوت، روحانی شهید رحمت‌الله بامری، شهید اعظم حاجی‌زاده و شهید لال‌بخش حدادی، در روستای حسین‌آباد لدی شهرستان دلگان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، یادواره شهیدان روحانی شهید امام‌بخش هوت، روحانی شهید رحمت‌الله بامری، شهید اعظم حاجی‌زاده و شهید لال‌بخش حدادی، صبح جمعه با حضور اقشار مختلف مردم در مسجد فاطمه‌زهرا (س) روستای حسین‌آباد لدی شهرستان دلگان برگزار شد.

یادواره شهدای روستای حسین‌آباد لدی در شهرستان دلگان برگزار شد

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین حمید بامری، امام جمعه شهر دلگان، ضمن تبریک حلول ماه شعبان، اظهار داشت: یکی از بارزترین ویژگی‌های شهیدان، اخلاص و معنویت عمیق و اعتقاد راسخ آنان به خداوند بود.

وی در توصیف این ویژگی، به خاطراتی از شهدا اشاره کرد و گفت: مانند شهید حسن باقری که در اوج طراحی عملیات‌های مهم نظامی، با رسیدن وقت نماز، آن را اقامه می‌کرد و می‌فرمود: اکنون با آرامش بیشتری می‌توانم برای طراحی عملیات فکر کنم. یا شهید علم‌الهدی که در دوران ستم‌شاهی، برای شکنجه، او را در کنار زندانیان جنایتکار و قاتل قرار دادند؛ ولی وقتی پس از چند روز برای سرکشی به سراغش آمدند، دیدند که او به عنوان پیشنماز همان زندانیان درآمده و آنان پشت سرش نماز می‌خوانند. شهیدان این چنین بودند.

امام جمعه دلگان در پایان از تمامی دست‌اندرکاران و برگزارکنندگان این یادواره قدردانی کرد و بر اهمیت تداوم چنین برنامه‌های فرهنگی و اثرگذار تأکید کرد.

یادواره شهدای روستای حسین‌آباد لدی در شهرستان دلگان برگزار شد

در ادامه این مراسم، از خانواده‌های معزز شهدا تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6728816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha