۴ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۲۳

تشکیل پرونده تعزیراتی قاچاق لوازم‌خانگی در بروجرد

تشکیل پرونده تعزیراتی قاچاق لوازم‌خانگی در بروجرد

خرم‌آباد - مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از تشکیل پرونده تعزیراتی قاچاق لوازم‌خانگی در شهرستان بروجرد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، قهرمان شاهی در سخنانی، اظهار داشت: پرونده قاچاق تلویزیون، ظرف‌شویی، لباسشویی، جاروبرقی یخچال و چرخ‌گوشت به ارزش چهار میلیارد و ۵۵۹ میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان بروجرد رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه پس از بررسی مستندات موجود و ارائه‌نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و به علت نبود کالا متخلف را به پرداخت چهار میلیارد و ۵۵۹ میلیون ریال جزای نقدی برابر ارزش اعلامی گمرک محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان، گفت: شعبه همچنین در خصوص کالای جایگزین قاچاق ۵۷۳ میلیون و ۶۰۱ هزار ریال ارزش به جریمه اضافه و متخلف را در مجموع به پرداخت ۹ میلیارد و ۷۹۳ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

شاهی، افزود: نیروی انتظامی شهرستان بروجرد یک انبار محموله قاچاق را کشف و پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی مرکز استان ارسال کردند.

کد خبر 6729580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha