به گزارش خبرنگار مهر، رضا مقاتلی صبح یکشنبه در دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر با اشاره به اهمیت تقویت زیرساختهای سلامت، اظهار کرد: اعتبارات امسال در حوزه بهداشت و درمان رشد مناسبی داشته است و بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار به این بخش در شهرستان دشتی اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه بیمارستان زینبیه خورموج با مشکلات جدی در حوزه نیروی انسانی و اعتبارات جاری مواجه است، افزود: کمبود نیروی انسانی باعث تعطیلی دو بخش اعصاب و روان و ان آیسییو شده که انتظار میرود با حمایت دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت، این مشکل هر چه سریعتر مرتفع شود.
فرماندار دشتی همچنین بر ضرورت تأمین اعتبارات جاری بیمارستان تأکید کرد و گفت: بدون تأمین منابع پایدار، امکان ارائه خدمات مطلوب درمانی به مردم وجود نخواهد داشت.
مقاتلی با اشاره به لزوم ارتقای خدمات بهداشتی در مناطق ساحلی شهرستان، تصریح کرد: مراکز جامع سلامت شنبه و زیارت ساحلی باید هر چه سریعتر به صورت شبانهروزی فعال شوند تا پاسخگوی نیازهای مردم این مناطق باشند.
وی فرسودگی ناوگان آمبولانسهای شهرستان را یکی دیگر از چالشهای حوزه سلامت عنوان کرد و افزود: بخش قابل توجهی از آمبولانسها فرسوده هستند و نوسازی آنها یک ضرورت فوری برای ارتقای خدمات اورژانسی است.
فرماندار دشتی با تأکید بر تقویت زیرساختهای بیمارستان زینبیه خورموج، خواستار افزایش سهم شهرستان از اعتبارات سفر هیئت دولت شد و گفت: تحقق این مهم نقش بسزایی در بهبود وضعیت بهداشت و درمان شهرستان خواهد داشت.
وی همچنین خواستار تقویت و ارتقاء جایگاه بیمارستان زینبیه خورموج با توجه به حجم مراجعات و قدمت آن شد.


نظر شما