۱۳ بهمن ۱۴۰۴، ۱۵:۱۶

فیلم پل توماس اندرسون رای منتقدان لندن را هم گرفت

فیلم پل توماس اندرسون رای منتقدان لندن را هم گرفت

فیلم «یک نبرد پس از نبرد دیگر» ساخته پل توماس اندرسون ۴ جایزه اصلی منتقدان فیلم لندن ۲۰۲۶ را از آن خود کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، «یک نبرد پس از نبرد دیگر» از سوی منتقدان فیلم لندن هم به عنوان بهترین فیلم سال انتخاب شد و هم ۲ جایزه بهترین کارگردان و فیلمنامه‌نویس را برای این پل توماس اندرسون به ارمغان آورد. شان پن نیز برای بازی در این فیلم با جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد تجلیل شد.

فیلم «پیلیون»، نخستین اثر بلند هنری لایتون نیز دیگر فیلمی بود که بیش از یک جایزه کسب کرد و هم به عنوان بهترین فیلم بریتانیایی/ ایرلندی سال انتخاب شد و هم جایزه فیلمساز نوظهور بریتانیایی/ ایرلندی را برای لایتون به ارمغان آورد.

در بخش بازیگری، جسی باکلی جایزه بهترین بازیگر زن سال را برای ایفای نقش اگنس شکسپیر در فیلم «همنت» دریافت کرد و تیموتی شالامه نیز برای بازی در نقش مارتی ماوزر در فیلم «مارتی معظم» به عنوان بهترین بازیکر مرد شناخته شد.

جایزه بهترین زن نقش مکمل نیز به امی مدیگان فیلم ترسناک «سلاح‌ها» اهدا شد.

همچنین جاش اوکانر عنوان بازیگر بریتانیایی/ ایرلندی سال را کسب کرد، رابرت آرامایو جایزه بازیگر نوظهور سال را گرفت و الفی ویلیامز، بازیگر فیلم «۲۸ سال بعد»، به‌ عنوان بازیگر جوان بریتانیایی/ ایرلندی سال معرفی شد.

گی‌یرمو دل‌تورو نیز باجایزه دستاورد برجسته در سینما تجلیل شد.

کد خبر 6737985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha