جواد آرین منش نماینده مشهد در مجلس هفتم که در آستانه روز ملی خلیج فارس با خبرنگار مهر گفتگو می کرد اظهار داشت: واقعیت این است که نام خلیج فارس از دوران باستان در همه اسناد و مدارک تاریخی آمده است و این اسناد به زبانهای مختلف مکتوب شده و از دوران گذشته تاکنون به جای مانده است.
وی افزود: بزرگترین تمدن بشری در کنار خلیج فارس که گهواره تمدن بشری است شکل گرفته است و از دوران یونان باستان تاکنون برجای مانده ، بنابراین آنچه در سالهای اخیر با عنوان جعلی خلیج عربی در برخی نقشه ها آمده نشان دهنده تلاش نظام سلطه و دشمنان به قصد چنگ اندازی در اندوخته های فسیلی و اتخاذ سیاست زنگ زده "اختلاف بیانداز حکومت کن" انگلیس ها در منطقه خاورمیانه است.
آرین منش با بیان اینکه تمامی نقشه های تاریخی از خلیج فارس با همین عنوان نام برده و آن را نشانه تمدن مردم ایران خوانده اند تصریح کرد: حتی اسنادی از تمدن کهن و دوران باستان وجود دارد که به زبان عربی نام خلیج فارس را ذکر می کند.
وی با اشاره به اقدامات اخیری که در کشور برای جلوگیری از جعل عنوان خلیج فارس صورت گرفته توضیح داد: برخی اقدامات علمی پژوهشی و تاریخی با استفاده از اسناد و مدارک موجود در این راستا انجام شده که از جمله آن می توان به تالیف کتاب وصف خلیج فارس در نقشه های تاریخی ، کتاب ها ، نمایشگاهها ، مسابقات ، پژوهش ها و از جمله نامگذاری روز ملی خلیج فارس اشاره کرد.
این نماینده مجلس بکارگیری دیپلماسی قوی برای مقابله با اختلاف افکنی دشمنان در منطقه را بسیار مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: دلیل حساسیت نظام سلطه بر خلیج فارس ، استراتژیک بودن این منطقه به عنوان یکی از اصلی ترین شاهرگ های اساسی سوخت فسیلی در جهان است.
وی تغییر نام خلیج فارس را یکی از توطئه های دشمن در منطقه عنوان و خاطرنشان کرد: یکی از مصادیق توطئه دشمن در تحریف نام خلیج فارس طرح نام جعلی برای آن است که در برخی اطلس ها و سایت ها از جمله گوگل دیده می شود اما اینها نمی توانند واقعیت را بپوشانند.
نظر شما