۱۸ بهمن ۱۴۰۴، ۹:۲۵

شیرزادی: آمادگی معنوی، شرط بهره‌مندی حداکثری از سفر حج است

شیرزادی: آمادگی معنوی، شرط بهره‌مندی حداکثری از سفر حج است

سنندج- مدیر حج و زیارت استان کردستان بر ضرورت آمادگی معنوی و همدلی برای اعزام زائران حج تمتع ۱۴۰۵ تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، کاوه شیرزادی صبح شنبه در جلسه آموزشی زائران کاروان ۲۵۰۳۱ حج تمتع سال ۱۴۰۵ استان کردستان که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی سنندج برگزار شد، با اشاره به جایگاه والای فریضه حج، این سفر را فرصتی بی‌بدیل برای خودسازی، تقویت ایمان و تقرب به خداوند متعال دانست.

وی گفت: زائران باید با آمادگی کامل روحی و معنوی در این سفر حضور یابند تا بتوانند از برکات و آثار معنوی آن بهره‌مند شوند.

وی با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از توشه تقوا در طول این سفر معنوی افزود: رعایت اخلاق اسلامی، صبر، مدارا و همکاری متقابل میان زائران، نقش مهمی در آرامش و موفقیت کاروان ایفا می‌کند و زمینه‌ساز انجام بهتر مناسک خواهد بود.

مدیر حج و زیارت استان کردستان همچنین بر اهمیت تعامل و همفکری زائران با مدیر و روحانی کاروان تأکید کرد و اظهار داشت: همراهی و انسجام میان عوامل اجرایی و زائران، موجب تسهیل امور، کاهش مشکلات احتمالی و افزایش رضایتمندی زائران در طول سفر حج می‌شود.

در پایان این جلسه آموزشی، حاضران به طرح پرسش‌ها و دغدغه‌های خود در خصوص مراحل اعزام، برنامه‌های آموزشی و نحوه انجام مناسک پرداختند که مدیر حج و زیارت استان به سؤالات مطرح‌شده پاسخ داد و توضیحات لازم را ارائه کرد.

کد خبر 6741364

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha