۱۸ بهمن ۱۴۰۴، ۱۴:۲۰

حملات جدید به آوارگان و کاروان امداد رسانی در سودان

حملات جدید  به آوارگان و کاروان امداد رسانی در سودان

شبکه پزشکان سودان از کشته شدن ۲۴ نفر در جریان حمله نیروهای واکنش سریع به یک اتوبوس در کردوان شمالی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الحدث، شبکه پزشکان سودان از کشته شدن ۲۴ نفر در جریان حمله نیروهای واکنش سریع به یک اتوبوس در کردوان شمالی خبر داد.

در بیانیه شبکه پزشکان سودان آمده است که نیروهای واکنش سریع یک اتوبوس حامل آوارگان فراری را در کردوان شمالی هدف قرار دادند.

طبق این بیانیه شماری از کشته شدگان زن و کودک هستند.

همزمان منابع وابسته به سازمان ملل نیز اعلام کردند که در حمله به کاروان بشردوستانه غذایی در کردوان شمالی شماری کشته و زخمی شدند.

این حمله زمانی رخ داد که کاروان امداد رسان در کردوان شمال در حرکت بود.

در جریان این حمله کامیون ها آتش گرفته و کمک ها از بین رفته است.

این درحالی است که شبکه پزشکان سودان روز جمعه اعلام کرده بود که در پی حمله پهپادی به کاروان امدادی برنامه جهانی غذا در شمال کردفان واقع در مرکز سودان یک نفر کشته و سه نفر زخمی شدند.

در این حمله، کامیون‌های امدادی در مناطق «الله کریم»، «السمیح» و «الرهد» و همچنین کامیون‌های درون شهر «ام روابة» را هدف قرار گرفتند.

از سوی دیگر، شبکه پزشکان سودان اعلام کرد که این کامیون‌ها برای رساندن کمک به آوارگان در شهر العبیید در حال حرکت بودند و این حمله نقض آشکار قوانین بین‌المللی بشردوستانه است که تلاش‌ها برای رساندن کمک‌های نجات‌بخش را تضعیف می‌کند.

شبکه پزشکان سودان خواستار تحقیقات مستقل و شفاف و اقدامات فوری برای محافظت از امدادگران و جلوگیری از مصونیت از مجازات شد.

نیروهای پشتیبانی سریع هنوز در مورد این حمله اظهار نظری نکرده‌اند.

درگیری‌های مسلحانه در سودان از ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ (۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۲) میان ارتش به فرماندهی «عبدالفتاح البرهان» و نیروهای پشتیبانی سریع به فرماندهی «محمد حمدان دقلو» ملقب به «حمیدتی» بر سر قدرت و تنش در ارتباط با چگونگی ادغام نیروهای پشتیبانی سریع در ارتش پس از کودتای سال ۲۰۲۱ شروع شد و میانجیگری‌های بین‌المللی برای پایان دادن به آن تاکنون ثمری نداشته است.

کد خبر 6741934

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha