۲۲ بهمن ۱۴۰۴، ۱۷:۲۸

طالبی: ترک فعل مدیران کرمان در حوزه سرمایه‌گذاری پیگیری می شود

طالبی: ترک فعل مدیران کرمان در حوزه سرمایه‌گذاری پیگیری می شود

کرمان- استاندار کرمان گفت: مدیرانی که به جای تسهیل امور مردم، مانع‌تراشی کرده و موجب معطلی سرمایه‌های مردم و بیت‌المال می‌شوند با آنها برخورد خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طالبی، بعد از ظهر چهارشنبه در مراسم افتتاح پایگاه جاده‌ای یادمان شهدای بخش چترود با اشاره به وضعیت مجتمع رفاهی، گردشگری و خدماتی چترود اظهار کرد: از شرایطی که این مجتمع با آن مواجه شده و سال‌ها معطل مانده، متأسف شدم.

وی افزود: معاون عمرانی استاندار مأموریت یافته است صبح یکشنبه هفته آینده جلسه‌ای برای تعیین تکلیف این موضوع برگزار کند.

طالبی، با بیان اینکه نمونه‌هایی از پروژه‌های معطل‌مانده در استان کرمان وجود دارد، تصریح کرد: بخشی از این وضعیت متوجه مدیران و کارشناسان دولتی است که به جای تسهیل مسیر سرمایه‌گذاری، موانعی ایجاد می‌کنند.

وی تأکید کرد: سرمایه‌هایی که سال‌ها پیش وارد استان شده و متوقف مانده‌اند، می‌توانستند امروز ارزش افزوده و اشتغال قابل توجهی ایجاد کنند.

استاندار کرمان ادامه داد: در طول یک سال گذشته اقدامات مؤثری در حوزه سرمایه‌گذاری انجام شده و استان کرمان در برخی حوزه‌ها از جمله جذب سرمایه‌گذاری خارجی در زمره استان‌های پیشرو کشور قرار گرفته است.

وی افزود: در بخش انرژی خورشیدی جایگاه برتر کشور را داریم و در حوزه معدن نیز طرح‌ها و اقدامات بزرگی در حال اجراست.

طالبی، همچنین بر ضرورت تسهیل سرمایه‌گذاری در صنایع کوچک و متوسط و بخش خدمات با محوریت سرمایه‌گذاران بومی و محلی تأکید کرد و گفت: برنامه‌های مشخصی برای تقویت این بخش‌ها در دستور کار قرار دارد.

بخشدار چترود نیز با ارائه گزارشی از پروژه‌های عمرانی بخش گفت: روز گذشته ۱۶ میلیارد تومان پروژه عمرانی روستایی در بخش چترود افتتاح شد.

مجید ابراهیمی، ادامه داد: در حال حاضر ۷۵ میلیارد تومان پروژه عمرانی در سطح روستاهای بخش در حال اجراست که تا پایان سال جاری و حداکثر تا سه‌ماهه نخست سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

بخشدار چترود درباره پایگاه جاده‌ای یادمان شهدای این بخش گفت: این پایگاه ظرف دو ماه با همکاری جمعیت هلال‌احمر و مشارکت خیر نیک‌اندیش، آقای جعفری، راه‌اندازی شد و در ۴۸ ساعت گذشته نخستین عملیات امداد جاده‌ای توسط این مرکز انجام شده است.

وی تأکید کرد: در بخش چترود مدیران با همدلی و هماهنگی در مسیر خدمت‌رسانی به مردم فعالیت می‌کنند.

کد خبر 6746792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha