۶ اسفند ۱۴۰۴، ۱۴:۴۵

محموله قایق‌های بادی قاچاق در بندرعباس کشف شد

محموله قایق‌های بادی قاچاق در بندرعباس کشف شد

بندرعباس- فرمانده انتظامی شهرستان بندرعباس از شناسایی و توقیف یک دستگاه خودرو حامل قایق های بادی قاچاق در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی اکبر مرادی اظهار کرد: ماموران انتظامی پاسگاه گنو شهرستان بندرعباس روز گذشته حین گشت زنی در حوزه استحفاظی واقع در محور بندرعباس به حاجی آباد، به یک دستگاه خودرو وانت نیسان مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

وی با اشاره به اینکه در بازرسی از این خودرو ۴ فروند قایق موتوری قاچاق کشف شد، افزود: در این زمینه یک متهم دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.

این مسئول استان ارزش مالی این محموله قاچاق کشف شده را بنا بر اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۱۰ میلیارد ریال عنوان کرد.

فرمانده انتظامی بندرعباس در پایان، مبارزه با قاچاق را یکی از اولویت های پلیس عنوان و تصریح کرد: با همه توان و اقتدار در برابر این پدیده شوم خواهیم ایستاد.

کد خبر 6759689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha