۱۸ اسفند ۱۴۰۴، ۱۰:۳۷

آیت الله دژکام: رهبر جدید انقلاب خورشید فروزان دیگری در عرصه امامت است

آیت الله دژکام: رهبر جدید انقلاب خورشید فروزان دیگری در عرصه امامت است

شیراز- نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری پس از انتخاب رهبر جدید انقلاب اسلامی ایران گفت: ان‌شاءالله شاهد خورشید فروزان دیگری در عرصه امامت و رهبری امت خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله دژکام گفت: نمایندگان شما در مجلس خبرگان رهبری وظیفه خود را انجام داده‌اند و الحمدلله اقدام کرده‌اند و فرآیند انتخاب در این موقعیت خاص ـ که می‌دانید دشمن نمی‌خواهد این فرآیند به نتیجه برسد ـ با عزت و اقتدار از طرف نمایندگان شما مردم دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: امیدوار هستیم که به زودی شاهد درخشندگی خورشید فروزان دیگری در عرصه امامت باشیم و ان‌شاءالله امام زمان (عج) و مردم شریف ایران از این امر خشنود شوند.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری افزود: مسیر رهبر شهیدمان آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای با قوت و قدرت ادامه پیدا خواهد کرد و در همان جایگاهی که مربوط به رهبری است ، بالنده خواهد شد.

آیت الله دژکام گفت: آنچه مسلم است دشمن با موضع‌گیری‌های خود با چهره‌ای که می‌تواند ادامه‌دهنده راه رهبری باشد مخالفت می‌کند؛ بنابراین ما باید حمایت کنیم و ملت شریف و عظیم ایران نیز همان‌گونه که این شب‌ها در میدان‌ها ابراز می‌کنند، تا آخر ایستاده‌اند.

وی با اشاره به حضور مردم شیراز گفت: به مردم شیراز به خاطر ایستادگی‌شان در میدان امام حسین و در حین حمله دشمن و انفجارهایی که در نزدیکی میدان رخ داد و فریاد حیدر حیدر سر دادند، افتخار می‌کنیم.

امام جمعه شیراز افزود: مسلماً همه در راستای دفاع از میهن اسلامی، اسلام و انقلاب ایستاده‌اند و هر چه دشمن فشار بیاورد، جز اراده پولادین و مشت‌های گره‌کرده ملت در مقابل خود چیزی نخواهد دید.

آیت الله دژکام در پایان تصریح کرد: ان‌شاءالله به زودی نتیجه مطلوب حاصل شود.

کد مطلب 6769612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha