۱ فروردین ۱۴۰۵، ۱۱:۰۸

امام جمعه گناوه :حضور مردم در میدان نقشه دشمن را خنثی کرده است

امام جمعه گناوه :حضور مردم در میدان نقشه دشمن را خنثی کرده است

بوشهر- امام جمعه گناوه با بیان اینکه مردم بزرگترین مولفه قدرت نظام اسلامی هستند،گفت: با حضور دشمن شکن و بی نظیر ملت غیور ایران اسلامی در میدان و در خیابان ها نقشه دشمنان خنثی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر،حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی در خطبه های نماز عید سعید فطر با تبریک این عید سعید و تقارن آن با بهار طبیعت و آغاز سال جدید اظهار کرد: امروز تمام دشمنان و بدخواهان نظام اسلامی جنگ جهانی سومی را علیه کشور ما آغاز کرده اند اما نمی دانستند که ملت ایران، ملتی امام حسینی است.

امام جمعه گناوه با اشاره به شرایط کنونی و حمله آمریکایی - صهیونیستی به کشورمان گفت: جنگ مخرب و ویرانگر است و هیچکس به دنبال جنگ نیست اما گاهی اوقات جنگی ناخواسته علیه ملت و مملکت آغاز می شود که کشور ما پیش از نیز چنین شرایطی داشته است.

وی گفت: در جنگ دوازده روزه و در حالی که پنجمین دور مذاکرات را آغاز کردیم اما دشمنان بهترین فرماندهان و سرداران ما را در حین مذاکرات به شهادت رساندند.

امام جمعه گناوه یادآور شد: پس از جنگ دوازده روزه نیز دشمن دست از توطئه برنداشت و در دی ماه حمله تروریستی را آغاز کرد که در پی آن عده زیادی از مردم به شهادت رسیدند .

وی با اشاره به مذاکرات انجام شده و حمله دشمنان در حین انجام این مذاکرات به کشورمان گفت: انجام مذاکره برای اقناع افکار عمومی لازم بود و اگر این مذاکرات صورت نمی گرفت ، می گفتند ایرانی ها جنگ طلب بوده و به دنبال مذاکره و صلح و آرامش و بدون تنش در منطقه نیستند ولی در هر دو مرحله چه در خرداد ماه و چه در این ایام ،دشمن در حین مذاکرات میز مذاکره را بمباران کرد .

امام جمعه گناوه :حضور مردم در میدان نقشه دشمن را خنثی کرده است

امام جمعه گناوه بیان کرد: دشمن که در جنگ دوازده روره و توطئه تروریستی دی ماه شکست خورده بود لذا در جنگ رمضان از روز اول آمریکا مستقیم به ما حمله کرد و بهترین سرمایه ها و انسان ها و مرجع و امام ما را به شهادت رساند.

وی بیان کرد: امروز در حالی که بیش از ۲۱ روز از این جنگ و حمله تجاورکارانه می گذرد اما دشمنان اگر زیرساخت هایی از کشور ما را بمباران کرده اند اما نتوانسته اند به هیچ یک اهداف خود برسند و نخواهند رسید.

حجت الاسلام رکنی حسینی با اشاره به تاثیر حضور میدانی مردم در شکست نقشه دشمنان بیان کرد: مردم بزرگترین مولفه قدرت نظام اسلامی هستند و با حضور دشمن شکن و بی نظیر ملت غیور ایران اسلامی در میدان و در خیابان ها نقشه دشمنان مایوس و نقشه آنها خنثی شده است.

امام جمعه گناوه تاکید کرد: حضورمستمر و دشمن شکن مردم در خیابان ها و میادین شهرها و مناطق مختلف تا پیروزی نهایی ملت و نیروهای مسلح بر دشمنان ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به رهبری مقام معظم رهبری گفت: خداوند باز هم نعمت رهبری را به ما عنایت فرمود و از نسل کوثر نعمت دیگر و جوان تری به ما عطا و لطف کرده است و اگر چه دشمن تهدید می کند اما ایران اسلامی به یاری خداوند و حضور و دعای مردم و رهبری مقام معظم رهبری این مقطع حساس تاریخی را نیز با سرافرازی پشت سر خواهد گذاشت.

امام جمعه گناوه :حضور مردم در میدان نقشه دشمن را خنثی کرده است

لزوم توجه رسانه ها به پیام رهبر معظم انقلاب

وی با اشاره به پیام نوروزی مقام معظم رهبری به مناسبت سال جدید و نامگذاری امسال با نام « سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» ،گفت: یکی از نکات بسیار مهم در پیام رهبر حکیم انقلاب توصیه به رسانه های داخلی کشور بود.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند: توصیه ام به رسانه های داخلی کشور با همه تفاوت های فکری، سیاسی و فرهنگی که ممکن است داشته باشند این است که از پرداختن به نقاط ضعف به طور جدی خودداری کنند در غیر این صورت امکان وصول دشمن به مقصودش وجود دارد .

امام جمعه گناوه ادامه داد: یک مسیر دشمن عملیات رسانه ای است که در این ایام به طور خاص نشانه گیری ذهن و روان آحادی از مردم ، قصد خدشه دار کردن وحدت ملی و به تبع آن امنیت ملی را دارد لذا ما باید مواظب باشیم تا مبادا در اثر سهل انگاری و به دست خود مان قصد آنها تحقق یابد.

لزوم حفظ دستاوردهای ماه رمضان

امام جمعه گناوه با تاکید بر حفظ و صیانت از دستاوردهای ماه مبارک رمضان گفت: همه باید برای حفظ و صیانت از دستاوردهای ماه مبارک رمضان تلاش کنیم و این دستاوردها را در ماه های دیگر سال استمرار ببخشیم.

امام جمعه گناوه از حضو بی نظیر مردم خوب و ولایتمدار شهرستان در راهپیمایی روز جهانی قدس ،در میدان ها و خیابان ها، برپایی مواکب ، روحانیون، خطاب ،نیروهای نظامی انتظامی بسیجیان و مسئولان شهرستان تقدیر کرد.

وی پیرامون پرداخت زکات فطریه گفت: پرداخت زکات فطریه برای هر نفر ۲۰۰ هزار تومان است که مردم در پرداخت آن نیازمندان کمیته امداد و بهزیستی را در اولویت قرار دهند.

کد مطلب 6780298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha