۲ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۳:۵۴

تلف شدن یک راس مرال در پارک ملی کیاسر

تلف شدن یک راس مرال در پارک ملی کیاسر

ساری - رئیس پارک ملی کیاسر از مرگ و تلف شدن یک راس مرال در پارک ملی کیاسر خبر داد و گفت: بررسی علت توسط محیط‌بانان ادامه دارد.

محمد عباس‌زاده در گفت وگو با خبرنگار مهر با تشریح جزئیات مرگ یک مرال در این منطقه اظهار داشت: در بررسی‌های اولیه از پوست سر و نیم‌تنه بالای این حیوان هیچ اثری از اصابت گلوله یا ساچمه مشاهده نشده است، اما با توجه به تخریب گسترده بافت‌های نرم بدن، نمی‌توان علت دقیق مرگ این گونه ارزشمند را به طور قطعی اعلام کرد.

وی افزود: محیط‌بانان منطقه جمالدین‌کلا پایش‌های میدانی خود را برای ارزیابی شرایط زیستی سایر گونه‌ها تشدید کرده‌اند تا از وقوع تهدیدات احتمالی برای حیات وحش پیشگیری شود.

به گزارش مهر، مرال یا گوزن قرمز بزرگ‌ترین گونه گوزن ایران به شمار می‌رود و نماد تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی است.

این گونه که در ارتفاعات میان‌بند زندگی می‌کند، نقش مهمی در تعادل اکوسیستم جنگلی دارد و به عنوان گونه‌ای حمایت‌شده، حفاظت از جمعیت آن در استان مازندران، به ویژه در پارک ملی کیاسر، از اهمیت ملی و بین‌المللی برخوردار است.

کد خبر 6808241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha