۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۱:۰۶

پرداخت کامل هزینه اسکان و نوسازی مسکن آسیب‌دیدگان جنگ با شهرداری است

پرداخت کامل هزینه اسکان و نوسازی مسکن آسیب‌دیدگان جنگ با شهرداری است

سخنگوی شهرداری تهران اعلام کرد: بیش از ۶۶۰۰ شهروند آسیب‌دیده در ۴۵ هتل اسکان یافته‌اند و تا پایان تعمیر یا نوسازی منازلشان، تمامی هزینه‌ها توسط شهرداری پرداخت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران درخصوص ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر صدور اخطار تخلیه به شهروندان آسیب‌دیده جنگ در هتل‌ها، بیان داشت: همانطور که از قبل نیز بارها اعلام شده، شهرداری تهران تمام قد پای کار عزیزانی که واحدهای آن‌ها دچار آسیب شده‌ ایستاده است و تا زمان تعمیر یا نوسازی کامل منازلشان تمام هزینه‌کردها با شهرداری است.

محمدخانی با بیان تا کنون ۶۶۷۷ نفر از شهروندان توسط مجموعه مدیریت شهری تهران در ۴۵ هتل و مجموعه اقامتی اسکان داده شده‌اند، تاکید کرد: تا مادامی که مشکل منازل آسیب دیدگان برطرف نشده باشد، شهرداری تمام هزینه‌های اسکان این عزیزان را پرداخت می‌کند.

سخنگوی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: اگر هر کدام از عزیزانی که منازل‌شان در جنگ اخیر دچار آسیب شده است و چنین تماسی با آن‌ها گرفته شده، می‌توانند با شماره تلفن ۱۸۱۱ تماس بگیرند.

به گفته محمدخانی تا کنون ۴۸.۰۴۹ واحد مسکونی در ۶۵۰ اصابتی که به شهر تهران وارد شده آسیب دیده که ۳۸.۱۲۲ واحد دچار آسیب جزیی شده و ۱.۷۵۷ واحد نیازمند تخریب و نوسازی است که شهرداری نیز تمام هزینه‌های این واحدها را نیز پرداخت خواهد کرد.

کد مطلب 6816523

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha