به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، جعفر فهیمی صبح امروز در حاشیه دیدار از روند اجرایی تصفیه خانه آب زنجان اظهار داشت: فاز اول تصفیه خانه آب شرب شهر زنجان، خط انتقال آب سد تهم به طول 12 کیلومتر، دو مخزن 15 هزار متر مکعبی و یک مخزن 20 هزار متر مکعبی، بند انحرافی و 18 حلقه چاه عمیق آماده بهر ه برداری است.
وی هدف از اجرای این پروژه ها را تصفیه آب انتقالی از سد تهم به میزان هزار و 270 لیتر در ثانیه و ظرفیت فاز اول تصفیه خانه را 635 لیتر در ثانیه اعلام کرد و افزود: روش تصفیه به صورت اختلاط سریع زلال ساز و تصفیه فیزیکی انجام می شود و دارای چهار واحد ته نشینی ( دو واحد فاز اول ) است.
فهیمی تامین آب مورد نیاز شهر زنجان را از منطقه شرق و غرب به ترتیب از منابع آب سطحی و زیر زمینی اعلام و خاطرنشان کرد: از میزان 30 میلیون متر مکعب آب تصفیه شده سد تهم، حدود 50 درصد از آب سطحی و هزار و 13 لیتر در ثانیه از آبخوان شرق زنجان با 18 حلقه چاه عمیق آب شرب شهر زنجان با مصرف سرانه 260 لیتر به ازای هر نفر در روز مطابق با استاندارد صنعت آب کشور تامین می شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان گفت: برای اجرای این پروژه ها تاکنون 235 میلیارد ریال هزینه شده و برای تکمیل طرح آبرسانی به شهر زنجان برای سال 1410 اعتباری بالغ بر 220 میلیارد ریال پیش بینی شده است.
نظر شما