پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۲:۳۹

علی رغم اصلاح طرح؛

مجلس بر ممنوعیت حضور شاغلان قوای سه گانه در شورای نگهبان تاکید کرد

مجلس بر ممنوعیت حضور شاغلان قوای سه گانه در شورای نگهبان تاکید کرد

با تصویب مجلس افرادی که مستقیما از سوی مقام معظم رهبری به سمت هایی در دستگاه های مختلف منصوب می گردند و همچنین مشاغل آموزشی از شمول قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل مستثنی شدند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز به بررسی طرح الحاق یک تبصره به قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل مصوب 1373 که مورد ایراد شورای نگهبان قرار گرفته ، پرداختند و با اصلاحاتی آن را به تصویب رساندند.

براین اساس عضویت کلیه اشخاص شاغل درهریک از قوای سه گانه وموسسات و سازمان های تابعه آنها و شرکت ها و موسسات دولتی یا وابسته به دولت که شمول قانون برآنها مستلزم ذکر نام یا تصریح نام بوده وبه هر مقدار ازبودجه کل کشور استفاده می نماید در شورای نگهبان به عنوان حقوقدانان ممنوع است.

بر این اساس و با تصویب نمایندگان افرادی که مستقیما از سوی مقام معظم رهبری به سمت هایی در دستگاه های مختلف منصوب می گردند، همچنین افرادی که دارای سمت های آموزشی در دانشگاه ها و موسسات آموزشی و تحقیقاتی هستند از شمول این حکم مستثنی شدند.

این ممنوعیت شامل اعضای کنونی شورای نگهبان که قبل از این قانون انتخابات شده اند نیز می شود و چنانچه ظرف یک ماه پس از تصویب این قانون استعفا ندهند از عضویت در شورای نگهبان مستعفی شناخته می شوند.

شورای نگهبان سه ایراد به این مصوبه وارد کرده بود که نمایندگان در دو مورد به نظر قبلی خود اصرار کردند و در یک مورد نیز آن را رفع ابهام کردند.

کد خبر 683176

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha