پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۳:۱۴

قربانی خبر داد:

احتمال به تعویق افتادن جلسه استیضاح وزیر بازرگانی تا یکشنبه آینده

احتمال به تعویق افتادن جلسه استیضاح وزیر بازرگانی تا یکشنبه آینده

به گفته عضو هیئت رئیسه مجلس اگر وزیر بازرگانی به استفاده از مهلت قانونی استیضاح که 10 روز و تا شنبه آینده است اصرار داشته باشد جلسه استیضاح وی به یکشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد ، در غیر این صورت جلسه استیضاح چهارشنبه است.

موسی قربانی درگفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، اظهار داشت: مسعود میرکاظمی از زمان اعلام وصول طرح استیضاح به مدت 10 روز وقت دارد تا برای دفاع از عملکرد خود به مجلس آمده و به سئوالات نمایندگان با توجه به 8 محور طرح استیضاح پاسخ دهد.

وی افزود: اگر وزیر بازرگانی به استفاده کامل از مهلت قانونی خود اصرار داشته باشد جلسه استیضاح باید روز یکشنبه برگزار شود زیرا شنبه 4 خرداد آخرین روز از مدت زمانی است که وزیر فرصت دارد و مجلس در این روز جلسه علنی نخواهد د اشت.

عضوهئیت رئیسه مجلس تصریح کرد: در صورت اصرار نداشتن میرکاظمی برای گذشت 10 روز از اعلام وصول طرح استیضاح این طرح در جلسه علنی روز چهارشنبه در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.

گفتنی است طرح استیضاح  وزیر بازرگانی برای دومین بار متوالی و پس از خارج شدن طرح اول آن از دستور کارمجلس ، مجددا در 25 اردیبهشت تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.

 

کد خبر 684683

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha