۱۷ تیر ۱۴۰۵، ۱۳:۱۱

فعالیت ۲۹۱ گشت فوریت های اجتماعی در تهران

فعالیت ۲۹۱ گشت فوریت های اجتماعی در تهران

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، از فعالیت ۲۹۱ گشت فوریت‌های اجتماعی در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف مقدمی، با تشریح ابعاد این عملیات اظهار داشت: فعالیت گشت‌های فوریت‌های خدمات اجتماعی از تاریخ ۱۲ تیرماه، یعنی یک روز پیش از آغاز مراسم وداع، آغاز شد و تا پایان مراسم تشییع ادامه یافت. در این بازه زمانی، در مجموع ۲۹۱ واحد گشت در مناطق مختلف شهر فعال بودند تا خدمات‌رسانی به اقشار آسیب‌پذیر را در حاشیه این مراسم حماسی تسهیل کنند.

وی افزود: در طی این مدت، ۱۷۲ فرد آسیب‌دیده شناسایی و مورد ساماندهی قرار گرفتند. شناسایی این افراد در دو محور صورت گرفت؛ بخشی از آنها از طریق پیام‌های مردمی در سامانه ۱۳۷ شناسایی شدند و بخش دیگر توسط تیم‌های گشتی در جریان گشت‌زنی‌های میدانی مورد شناسایی قرار گرفتند.

مقدمی در خصوص نوع خدمات ارائه شده، گفت: با توجه به وضعیت هر فرد، اقدامات مقتضی صورت گرفت، به‌طوری که افراد بی‌سرپناه به مددسراها منتقل شدند و معتادان متجاهری که در این مناطق شناسایی شدند، جهت دریافت خدمات به مراکز «یاور شهر» هدایت و ساماندهی شدند.

کد مطلب 6882394

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha