۹ مرداد ۱۴۰۵، ۱۴:۲۷

امام جمعه دماوند: اربعین نماد اقتدار و وحدت جبهه مقاومت است

امام جمعه دماوند: اربعین نماد اقتدار و وحدت جبهه مقاومت است

دماوند- امام جمعه دماوند با توصیف اربعین به عنوان رزمایش بزرگ فرهنگی جهان اسلام گفت: حضور در راهپیمایی اربعین و مراسم جاماندگان، نماد اقتدار، وحدت و ترویج معارف حسینی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام کاظم فتاح‌دماوندی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته دماوند، ضمن دعوت نمازگزاران به تقوای الهی و تسلیت فرارسیدن اربعین حسینی، اظهار کرد: اربعین یک رزمایش بزرگ فرهنگی و نمایش قدرت منطق حسینی در سطح جهان است و زیارت اربعین از نشانه‌های مؤمنان به شمار می‌رود.

وی با دعوت از مردم برای حضور در مراسم جاماندگان اربعین افزود: شرکت در این مراسم، حرکتی ارزشمند، تمدن‌ساز و در راستای ترویج معارف حسینی است و مردم مؤمن شهرستان دماوند باید با حضور پرشور خود، ارادتشان را به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) نشان دهند.

امام جمعه دماوند با اشاره به فرمایش امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه «محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است»، تصریح کرد: حفظ و تقویت مجالس عزاداری، هیئت‌های مذهبی و شعائر حسینی، عامل ماندگاری فرهنگ عاشورا و انتقال این مکتب به نسل‌های آینده است.

فتاح‌دماوندی در ادامه با اشاره به تحولات منطقه، بر ضرورت حمایت از جبهه مقاومت و ایستادگی در برابر دشمنان تأکید کرد و گفت: اربعین امسال جلوه‌ای از وحدت امت اسلامی و اقتدار جبهه مقاومت است.

وی همچنین با اشاره به جایگاه راهبردی تنگه هرمز، آن را بخشی از قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران دانست و بر ضرورت حفظ عزت، استقلال و مقاومت در برابر فشارهای خارجی تأکید کرد.

امام جمعه دماوند در پایان با استناد به شعار «هیهات منا الذلة» خاطرنشان کرد: ملت ایران با الهام از مکتب عاشورا، عزت و استقلال خود را حفظ خواهد کرد و در برابر هرگونه زورگویی و تحمیل، ایستادگی می‌کند.

کد مطلب 6904366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha