۲۷ مرداد ۱۴۰۵، ۱۰:۵۹

چهل‌ونهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در زاهدان برگزار می‌شود

چهل‌ونهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در زاهدان برگزار می‌شود

زاهدان- چهل‌ونهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با هدف معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و قرآنی سیستان و بلوچستان در شهر زاهدان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، صبح سه شنبه حجت‌الاسلام سید ناصرالدین نوری‌زاده، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، مهدی قره‌شیخلو، مسئول برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم، با علیرضا شهرکی، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این نشست موضوعات مرتبط با برگزاری هرچه باشکوه‌تر این رویداد قرآنی در شهر زاهدان مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های استان در حوزه‌های مختلف از جمله اسکان و پذیرایی از متسابقان و عوامل اجرایی، حمل‌ونقل، مسائل امنیتی و انتظامی، امور فرهنگی و رسانه‌ای، فضاهای برگزاری مسابقات و نحوه مشارکت و همکاری دستگاه‌های اجرایی استان بررسی و درباره آن تبادل نظر شد.

حاضران در این نشست بر ضرورت هماهنگی و هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های فرهنگی استان تأکید کردند تا زمینه برگزاری مطلوب و شایسته این رویداد مهم قرآنی در زاهدان فراهم شود.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در این جلسه گفت: چهل‌ونهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از مهم‌ترین رویدادهای قرآنی کشور به شمار می‌رود و برگزاری آن در زاهدان فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های قرآنی، فرهنگی و اجتماعی سیستان و بلوچستان و میزبانی شایسته از برگزیدگان و نخبگان قرآنی کشور خواهد بود.

کد مطلب 6920049

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha