به گزارش خبرگزاری مهر،"عبدالله گل" در گفتگو با روزنامه "آساهی" با اعلام این مطلب در زمینه میانجیگری ترکیه برای پیشبرد گفتگوها میان سوریه و رژیم صهیونیستی گفت : مذاکرات میان دمشق و تل آویو با درخواست خود آنها آغاز شده است. ترکیه تنها کشوری در منطقه خاورمیانه است که با همه دولتهای این منطقه روابطی دوستانه دارد و به همین دلیل در زمان طولانی این کشور توانسته است برای خود در منطقه جایگاه ویژه ای ایجاد کند.
بر اساس این گزارش، گل درباره اوضاع امنیتی عراق نیز گفت : نباید وضعیتی ایجاد شود که در عراق خلاء امنیتی به وجود بیاید.
لازم به ذکر است چندی پیش، دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی و وزارت امور خارجه سوریه ضمن تایید مذاکرات غیر مستقیم صلح خود با میانجیگری ترکیه، بر آغاز مذاکرات مستقیم تاکید کرده اند.
از سوی دیگر، سوریه، شروط رژیم صهیونیستی برای برقراری صلح را که شامل قطع روابط دمشق با ایران و گروههای مقاومت است، رد کرده است؛ دمشق تاکید کرده است عقب نشینی رژیم صهیونیستی از بلندی های جولان، امتیازی را برای تل آویو ایجاد نمی کند، زیرا جولان متعلق به سوریه است و باید به این کشور بازگردانده شود.
بشار اسد رئیس جمهوری سوریه نیز اخیرا بر ادامه ائتلاف با جمهوری اسلامی ایران و مخالفت با هرگونه پیشنهاد برای قطع آن تاکید کرده است .
این در حالی است که برخی شخصیتهای مهم سیاسی رژیم صهیونیستی از جمله نتانیاهو رئیس حزب لیکود و اکثریت جامعه صهیونیست خواهان ادامه اشغال بلندیهای جولان سوریه هستند .
نظر شما