پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ خرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۳۲

سالانه 120 میلیارد متر مکعب آب در کشور مصرف می شود

سالانه 120 میلیارد متر مکعب آب در کشور مصرف می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر بررسیهای اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: سالانه بیش از 120 میلیارد متر مکعب آب در کشور مصرف می شود.

محمد صفری در حاشیه افتتاحیه چهارمین نمایشگاه صنعت آب و فاضلاب در مشهد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از این میزان تنها شش میلیارد متر مکعب صرف امور خانگی و شرب می شود و بقیه آن به بخش کشاورزی اختصاص می یابد.

مدیرکل دفتر بررسیهای اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، جمعیت شهری تحت پوشش فاضلاب را در کشور تنها 30 درصد عنوان کرد و بیان داشت: هم اکنون سالانه 640 میلیون تن پساب فاضلاب در کشور تولید می شود که برای جایگزین این ماده به جای آب مصرفی در کشاورزی باید تصفیه خانه های بیشتری در شهرها ساخته شود.

صفری تعداد تصفیه خانه های فعال در کشور را 100 واحد دانست و اظهار داشت: 120 تصفیه خانه فاضلاب نیز در دست احداث است.

وی عنوان کرد: در حال حاضر بیش از 93 درصد آب قابل استفاده کشور صرف امور کشاورزی می شود.

صفری با اشاره به میزان فرسودگی شبکه و تاسیسات آبی در ایران افزود: 30 تا 35 درصد شبکه های آبی کشور دارای فرسودگی است.

کد خبر 697508

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha