به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید عباس حسینی باقرآبادی صبح شنبه در نشست اخلاقی طلاب جدیدالورود حوزه علمیه الزهرا(س)، با تبریک میلاد حضرت زینب کبری(س)، اظهار کرد: حوزههای علمیه تنها مجموعهای از ساختمانها و کلاسهای آموزشی نیستند، بلکه خانه امام زمان(عج) به شمار میروند و ورود به این مسیر، توفیقی ارزشمند است.
وی با تأکید بر ضرورت استقامت در مسیر طلبگی افزود: ادامه این مسیر به تلاش و اراده طلاب بستگی دارد و آنان باید سختیها و دشواریها را با صبر و پشتکار به فرصتی برای رشد و پیشرفت تبدیل کنند.
امام جمعه بافق، تقویت ارتباط معنوی با حضرت ولیعصر(عج) را از عوامل موفقیت طلاب دانست و بر توجه به دعا، توسل، تقویت ایمان و معنویت تأکید کرد.
حسینی باقرآبادی همچنین اخلاق نیکو و رفتار شایسته را از الزامات طلبگی برشمرد و گفت: مردم باید طلبگی را در رفتار افراد ببینند؛ ازاینرو، تقوا، اخلاق و عملکرد مناسب باید در زندگی طلاب نمایان باشد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت تحصیل در سالهای نخست طلبگی، بر تقویت دروس مقدماتی، ادبیات عرب و مباحثه روزانه تأکید کرد و این عوامل را در تعمیق یادگیری و فهم معارف دینی مؤثر دانست.
امام جمعه بافق در پایان، بر استقامت طلاب در مسیر کسب معارف دینی و رشد علمی و معنوی و خدمت به دین و جامعه تأکید کرد.


نظر شما