پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ تیر ۱۳۸۷، ۱۲:۲۱

همایش "پیام ادیان جهانی: زندگی با زمین" برگزار می‌شود

رهبران مذهبی در همایش سه‌روزه‌ای با عنوان "پیام ادیان جهانی: زندگی با زمین"، 27 تا 29 ژوئن ( 7 تا 9 تیر) در اوزاکا و کیوتوی ژاپن گردهم می‌آیند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مؤسسه "گفتگوی ادیان"، این رهبران همچنین در نشستی جانبی به بررسی سه محور «زندگی با طبیعت»، «زندگی با اقوام گوناگون» و «زندگی با پایان دادن به مشکلات افریقا» می‌پردازند.

تمامی کمیته‌های فرعی در این همایش در خصوص مسائلی چون ثروت، تفاوتهای اقتصادی و تضادهای قومیتی بر پایه موضوع اصلی این همایش یعنی «محیط زیست» به بحث خواهند نشست. همایش رهبران مذهبی در ژاپن در حقیقت ادامه‌ای بر همایش قبلی این گروه است که سال گذشته میلادی با عنوان «تنها مشارکت» در کلن آلمان برگزار شد.

علاوه بر رهبران مذهبی سراسر جهان که بیشتر آنان از شرکت‌کنندگان در همایش سال گذشته بوده‌اند، وزرای دولت ژاپن، شهرداران و فرمانداران شهرهای اوزاکا و کیوتو ژاپن، نمایندگان سازمانهای بین المللی شامل یونسکو و یونیسف، سفرای برخی کشورهای افریقایی در ژاپن و اساتید دانشگاه و دیگر علاقمندان به موضوع این همایش از شرکت‌کنندگان در دومین همایش رهبران مذهبی هستند. مراسم افتتاحیه این همایش  27 ژوئن در تالار یادبود دانشگاه اوزاکا در نیکانوشیما برگزار می‌شود.

این همایش سال 2007 و با حضور بیش از 60 رهبر مسلمان، مسیحی، یهودی، بودائی و شینتو توسط کلیسای پروتستان در کلن آلمان برگزار شد. با برگزاری همایش پیشین ، رهبران مذهبی سراسر جهان این شانس را به دست آورند که دیدگاههای متفاوتشان در خصوص مشکلات جهانی شامل گرمایش زمین، تضادهای میان ادیان قومیتی، تفاوتهای اقتصادی را به هم نزدیک کنند.

کد خبر 706240

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha