پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ تیر ۱۳۸۷، ۱۹:۰۰

در شهرکرد برگزار می شود:

اردوی تابستانی مردم سالاری با شعار اتحاد اصلاح‌طلبان در انتخابات

اردوی تابستانی حزب مردم‌سالاری در شهرکرد با شعار اتحاد اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست‌جمهوری دهم برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، میرزا بابا مطهری‌نژاد رئیس کمیته‌ اطلاع‌رسانی حزب مردم‌سالاری از تصمیمات آخرین نشست این حزب خبر داد و اظهار داشت: در این نشست مقرر شد روزهای 9 و 10 مرداد اردوی تابستانی به عنوان پیش ‌کنگره هفتم حزب مردم‌سالاری در شهرکرد با حضور دبیر کل، اعضای شورای مرکزی و دفتر سیاسی و دبیران استانی و مسوولان شاخه‌های دفتر مرکزی برگزار شود .

وی افزود: مهمترین دستور این اردو اتخاذ موضع در انتخابات دهمین دوره‌ ریاست‌جمهوری خواهد بود؛ البته سیاست راهبردی حزب مردم‌سالاری ائتلاف اصلاح‌طلبان در برنامه و ترکیب کابینه‌  دهم و اجماع آنان بر سر یک فرد خواهد بود و به همین خاطر اردوی مذکور با شعار اتحاد اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست‌جمهوری دهم برگزار می‌شود.

مطهری‌ نژاد در پایان با گرامی‌داشت یاد و خاطره‌  شهدای هفتم تیر به‌ ویژه شهید دکتر بهشتی از ابراز تاسف اعضای این شورا از آنچه نادیده گرفتن تخصص اعضای فراکسیون خط امام (ره) در کمیسیون‌بندی مجلس هشتم خواند، خبر داد.

 

کد خبر 706514

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha