پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ تیر ۱۳۸۷، ۱۵:۴۹

اظهارات المعلم درباره روند مذاکرات سوریه و رژیم اسرائیل

اظهارات المعلم درباره روند مذاکرات سوریه و رژیم اسرائیل

وزیر امور خارجه سوریه با اشاره به قریب الوقوع بودن دور بعدی مذاکرات کشورش با رژیم صهیونیستی با میانجیگری ترکیه اظهار داشت: این مذاکرات روند مقدماتی برای تدوین اساس و چارچوب آغاز مذاکرات مستقیم به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سوریه، ولید المعلم شب گذشته در دیدار با همتای نروژی خود خاطرنشان کرد: دور بعدی مذاکرات سوریه و اسرائیل به زودی در ترکیه آغاز می شود و ما امیدواریم به پیشرفت مطلوب دست یابیم.

وزیر امور خارجه سوریه تصریح کرد: فرصتی برای برقراری صلح پایدار و عادلانه در منطقه وجود دارد و ما امیدواریم اسرائیلی ها با اختلافات حزبی شان آن را از بین نبرند.

معلم در پایان گفت : من معتقدم اگر اسرائیل قطعنامه های 242 و 338 شورای امنیت را می پذیرفت؛ منطقه از بسیاری از ناآرامی ها و درگیری هایی که امروز شاهد آنها هستیم در امان می ماند.

در همین حال خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از رادیو رژیم صهیونیستی اعلام کرد که دور سوم مذاکرات غیر مستقیم سوریه و اسرائیل امروز در ترکیه برگزار خواهد شد.

"مارک رگو" سخنگوی ایهود اولمرت نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این رابطه از تاکید از سرگیری مذاکرات صلح سرباز زد و تنها به این نکته اکتفا کرد: ما درباره این پرونده توضیح نمی دهیم.

"شالوم ترگمان" و "یورام توربوویچ" مشاوران ایهود اولمرت ظهر امروز به ترکیه سفر خواهند کرد.

چندی پیش نیز، دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی و وزارت امور خارجه سوریه ضمن تایید مذاکرات غیر مستقیم صلح خود با میانجیگری ترکیه، بر آغاز مذاکرات مستقیم تاکید کرده اند.

از سوی دیگر، سوریه، شروط رژیم صهیونیستی برای برقراری صلح را که شامل قطع روابط دمشق با ایران و گروههای مقاومت می شود، رد کرده است.

کد خبر 708722

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha