به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، سید محمد جعفر حجازی، صبح امروز در جلسه صنعت و معدن اظهار داشت: درصد قابل توجهی از فرصتهای شغلی به نیروهای غیر بومی اختصاص یافته است که با تقویت مراکز فنی و حرفه ای و دانشگاه ها می توان این جایگزینی را انجام داد و از نیروهای بیکار بومی استفاده کرد.
وی افزود: در صورتی که واحدهای بخش صنعت به بهره برداری برسند، 91 هزار فرصت شغلی ایجاد خواهد شد که در نتیجه این امر می توان 45 درصد بیکاران استان را از مشکل بیکاری نجات داد.
حجازی با بیان اینکه با اقدامات اخیر دولت، صنعت در حال دستیابی به جایگاه واقعی خود است، عنوان کرد: در سالهای پیشین حدود هفت هزار میلیارد تومان به این بخش اختصاص یافته است.
حجازی یادآور شد: اجرای اصل 44 قانون اساسی موجب توسعه بخش خصوصی به خصوص در خوزستان خواهد شد.
استاندار خوزستان با اشاره به مشکلات بانکها در پرداخت تسهیلات به طرحهای اشتغالزای خوزستان، خاطرنشان کرد: قرار شده است اعتباری در حدود 700 میلیارد تومان به منظور تقویت بنیه مالی بانکها در اختیارشان قرار گیرد.
نظر شما