پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ تیر ۱۳۸۷، ۱۳:۵۱

نقدو بررسی قانون انتخابات-6

تشکیل کمیته مشترک دولت و مجلس برای آسیب شناسی و تغییر قانون انتخابات

تشکیل کمیته مشترک دولت و مجلس برای آسیب شناسی و تغییر قانون انتخابات

سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی خواستار آسیب شناسی رفتار انتخابات گذشته در اصلاح قانون انتخابات و تدوین قانون جامع انتخابات شد .

لطف اله فروزنده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تاکید بر ضرورت اصلاح قانون انتخابات اظهار داشت : این اصلاحات باید بر اساس آسیب های جدی که در چند سال اخیر در انتخابات شاهد بودیم صورت گیرد نه بر اساس تئوری و دیدگاهها .

وی با اشاره به اینکه این آسیب شناسی باید فارغ از دولتی که بر سرکار است باشد گفت : باید با تشکیل یک کمیته کارشناسی در دولت و مجلس برروی قانون انتخابات کار کارشناسی جدی صورت گیرد و با همدلی بین دولت و مجلس قانونی جامع تدوین شود.

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به لزوم بررسی شرایط انتخاب شوندگان و انتخاب کنندگان در اصلاح قانون انتخابات تصریح کرد : بحث روشهای اجرا ، نظارت ، تبلیغات، هزینه تبلیغات و جرایم انتخاباتی نیز از دیگر موارد قابل بررسی در تدوین قانون جامع انتخابات است .

وی با تاکید مجدد برلزوم آسیب شناسی رفتارها درانتخابات گذشته اظهار داشت : شرایط احرازصلاحیت کاندیدها و موضوع تبلیغات انتخاباتی از مواردی است که باید در نظر گرفته شود .

فروزنده درعین حال خاطر نشان کرد: باید جزئیات لایحه پیشنهادی دولت برای تغییر قانون انتخابات مورد بررسی بیشترقرار گیرد .

کد خبر 715812

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha