پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ تیر ۱۳۸۷، ۱۵:۳۵

تمامی کتابخانه های هرمزگان تعمیر و تجهیز شده است

تمامی کتابخانه های هرمزگان تعمیر و تجهیز شده است

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرکل امور کتابخانه های هرمزگان گفت: طی یک ساله اخیر کلیه کتابخانه های هرمزگان تعمیر و تجهیز شده و چندین پروژه احداث کتابخانه در استان نیز در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، بهرام پوراشرف، صبح امروز در حاشیه بازدید از کتابخانه های شهرستان میناب افزود: با پایان یافتن پروژه های متعدد در دست احداث کتابخانه ای استان، وضعیت هرمزگان از استانی محروم در این بخش به استانی ایده آل تبدیل می شود و جهش چشمگیری در توسعه این بخش را شاهد خواهیم بود.

وی بیان داشت: در حال حاضر شهرداریها همکاری و تعامل مناسبی در خصوص پرداخت سهم کتابخانه ها از محل نیم درصد درآمد های وصولی دارند که زمینه های رشد و تعالی هرچه بیشتر این بخش را به دنبال خواهد داشت.

پوراشرف ادامه داد: حسین رئیسی فرماندار میناب نیز ضمن بازدیدی جمعی از ظرفیتهای کتابخانه ای این شهرستان، قطعه زمینی جهت ساخت کتابخانه در سال 88 به این حوزه اختصاص داد و شهرداری میناب نیز در جهت اجرای هر چه سریعتر موافقت های لازم را اعلام کرده است که امیدواریم با نگاه مثبت تمامی مدیران شهرستانها بتوانیم شمار کتابخانه های استان را بیش از پیش تقویت کنیم.

کد خبر 716966

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha