پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ فروردین ۱۳۸۳، ۱۹:۳۸

با امضاي يادداشت تفاهم از سوي روساي مجالس دو كشور:

ايران‎‎ و سوريه‎ از مجامع‎ بين‎‎المللي‎ خواستند با تروريزم دولتي‎‎ رژيم صهيونيستي بطور جدي‎ مقابله‎ كنند

در نخستين‎ روز از سفر رئيس‎‎ مجلس شوراي‎ اسلامي‎ به‎‎ سوريه، يادداشت‎ تفاهم‎ همكاري‎‎ ميان‎‎ جمهوري اسلامي‎ ايران و سوريه‎ امضا شد.

718057به‎‎ گزارش‎ خبرگزاري مهر، به نقل از واحد مركزي‎ خبر، در اين يادداشت‎ تفاهم‎‎‎ كه‎‎ به امضاي‎‎ روساي مجلس‎ دو كشور رسيد بر لزوم تحكيم روابط پايدار و دوستانه‎‎ فيمابين‎ و ضرورت‎‎ مقابله با تهديدات مشترك فراروي‎ دو كشور تاكيد شد.

ايران‎‎ و سوريه‎ در اين يادداشت‎ تفاهم‎‎‎، تروريزم دولتي‎‎ رژيم صهيونيستي را محكوم‎ كردند و از مجامع‎ بين‎‎المللي‎ خواستند با آن بطور جدي‎ مقابله‎ كنند.

روساي‎‎ مجلس‎‎ شوراي اسلامي‎‎ و مجلس خلق‎ سوريه‎ همچنين‎ با ابراز نگراني از وضع‎ كنوني‎‎ عراق‎، خروج‎ فوري‎ اشغالگران‎‎ و حفظ تماميت‎ ارضي اين كشور را خواستار شدند.

دو طرف‎ همچنين‎‎ در اين يادداشت‎ تفاهم‎‎ با تاكيد بر لزوم هوشياري‎ در برابر توطئه‎‎ هاي‎ رژيم‎ صهيونيستي‎ و آمريكا در منطقه سياست‎ اسرائيل‎ را در سركوب‎ وحشيانه‎ ملت‎ فلسطين‎ محكوم‎ كردند. همچنين‎‎‎ ايران و سوريه‎ خواستار اجراي‎‎ توافقات‎ قبلي‎ ميان دو كشور براي توسعه‎‎‎ همكاريهاي‎ فراگير دو جانبه شدند و توافق‎ كردند زمينه مناسب‎ براي‎‎ فعاليت‎ بخش‎ هاي خصوصي‎ دو كشور فراهم‎ كنند.

در بخشي‎ از يادداشت‎‎‎ تفاهم‎ همكاريهاي‎ ايران‎ و سوريه‎ بر اهميت تقويت گروههاي‎ دوستي‎‎ دو كشور تاكيد شد و دو طرف‎ خواستار ادامه‎ رايزني در مجامع‎ پارلماني‎‎ و بين‎‎ المللي براي‎ تامين علائق‎ مشترك‎ دو كشور شدند.
کد خبر 71826

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha