پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ مرداد ۱۳۸۷، ۱۵:۵۸

انتظار تشکل ها از وزارت کشور-2

تثبیت آزادی های فردی و سیاسی از برنامه های وزیر کشور باشد

تثبیت آزادی های فردی و سیاسی از برنامه های وزیر کشور باشد

قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه تثبیت آزادی های فردی و سیاسی باید جزء برنامه های وزارت کشور باشد خواستار ایجاد فضائی توام با آرامش و امنیت برای فعالیت سلایق سیاسی در کشور شد .

غلامحسن امیری در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد انتظارات تشکل متبوعش از وزیر جدید کشور با تاکید بر اینکه انتظار داریم وزیر جدید در جهت تثبیت آزادی های فردی و سیاسی و ارتقاء آن تلاش کند، اظهار داشت : ایجاد امنیت و آرامش در کشور با هدف تکریم انسانها، تکمیل ودنبال کردن طرح ارتقا امنیت اجتماعی و ایجاد زمینه های لازم که منجر به تثبیت سیاسی شود از دیگر محور هایی است که باید مدنظر وزیر کشور قرار گیرد .

وی با بیان اینکه باید شرایطی فراهم آید که سلایق سیاسی مختلف در فضای توام با آرامش و امنیت بحث های خود را مطرح کنند، تصریح کرد : در این صورت است که تضارب افکار به وجود خواهد آمد و نتیجه رشد سیاسی شکل می گیرد و در پی آن آگاهی های سیاسی شکوفا خواهد شد.

عضو ارشد جامعه اسلامی مهندسین تاکید کرد : تعمیق باورهای دینی از طریق نخبگان ، احزاب و سازمانهای مربوط می تواند از دیگر برنامه های وزیر جدید کشور باشد . 

امیری در مورد ریاست نماینده دولت بر کمیسیون ماده 10 احزاب نیز که مورد اعتراض برخی احزاب همچنین نماینده مجلس در این کمیسیون قرار گرفته است، گفت : به نظر می رسد که باید قانون مربوط به کمیسیون ماده 10 خانه احزاب اصلاح شود و بر اساس تعریف جدید وبا توجه به ظرفیت های جدید قانونی نمایندگان احزاب و تشکل های حرفه ای نیز در این کمیسیون حضور داشته باشند.

کد خبر 730477

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha