به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی نژاد در این مذاکرات که ظهر امروز در مجموعه پاستور برگزار شد، با ابراز خرسندی از سفر عبدالعزیز بوتفلیقه رئیس جمهور الجزایر به تهران گفت: در جریان این سفر مذاکرات و ملاقات های بسیار خوبی میان مقام های عالی رتبه ایران و الجزایر انجام شد و رایزنی های سازنده ای برای توسعه هر چه بیشتر روابط صورت گرفت.
رئیس جمهور تاکید کرد:علاقه مند هستیم در همه زمینه ها روابط خود را با الجزایر گسترش دهیم و هیچ محدودیتی برای آن قائل نیستیم.
دکتر احمدی نژاد با تاکید بر اینکه روابط دو کشور با اراده مستحکم و با برنامه دقیق رو به گسترش و تعمیق است، عملیاتی شدن همه توافقات را مورد تاکید قرار داد و گفت: شخصاً به طور جدی پیگیری خواهم کرد تا توافقات قبلی و جدید به نتیجه نهایی برسد.
وی خاطر نشان کرد: سفر رئیس جمهور الجزایر گام بلندی در توسعه و تحکیم روابط دو کشور خواهد بود.
عبدالعزیز بوتفلیقه،رئیس جمهور الجزایر نیز در مذاکرات مشترک هیئت های عالی دو کشور با پربار وثمربخش خواندن مذاکرات دوجانبه گفت: در جریان این سفر توانستیم توافقات مفیدی برای تقویت مناسبات دو جانبه داشته باشیم.
وی همچنین با ابراز خرسندی از ملاقات با رهبر معظم انقلاب اسلامی، اظهار داشت: از طرف خود و به نمایندگی از مردم الجزایر از الطاف زاید الوصفی که رهبر معظم انقلاب نسبت به ما داشتند و نیز از رهنمودهای حکیمانه و گرانبهای ایشان کمال تشکر را دارم.
در ادامه این مذاکرات، شماری از اعضای هیئت های عالی رتبه دو کشور نتایج توافقات دوجانبه و بین المللی را که در جریان این سفر حاصل شد، با روسای جمهور دو کشور درمیان گذاشتند. دکتر احمدی نژاد و بوتفلیقه نیز با ابراز رضایت از این توافقات بر اجرایی شدن آن تاکید کردند.
نظر شما