حاشیه های خبرنگار مهر از مراسم دهمین سالگرد شهادت سیداسدالله لاجوردی -مرد پولادین انقلاب اسلامی به تعبیر رهبر معظم انقلاب- چنین است :
-قرائت روح نواز کریم منصوری، قاری بین المللی قرآن آغاز بخش مراسم دهمین سالگرد شهادت شهید لاجوردی بود.
-از جمله حاضران در مراسم سالگرد شهید لاجوردی می توان به آقایان "عسگراولادی، انواری، بادامچیان، محمد سعیدی،سرحدی زاده، حجت الاسلام کروبی، محمد نبی حبیبی، حجت الاسلام زرگر، روح الله حسینیان،رئیسی، قاضی مرتضوی، حجت الاسلام دعاگو، مبشری ، داوود احمدی نژاد وسید علی اکبرحسینی ..." و تعداد زیادی از همکاران و دوستان شهید لاجوردی در دادستانی انقلاب و سازمان زندانها اشاره کرد، به دلیل آنکه شهید لاجوردی خود از زندانیان سیاسی قبل از انقلاب نیز بود، طیف بسیار متنوعی از میهمانان در مراسم سالگرد شهادت وی حضور داشتند.
-انتظامات مراسم دهمین سالگرد شهادت سیداسدالله لاجوردی برعهده ماموران سازمان زندانها بودکه با یونیفورم های متحدالشکل و با نظم و ترتیب مخصوصی حاضران را راهنمایی می کردند.
-دکتر حسین لاجوردی و مهندس محمد لاجوردی،فرزندان شهید لاجوردی شخصا به استقبال تک تک میهمانان می رفتند و به آنان خوشامد می گفتند.
-حبیب الله عسگراولادی عضو ارشد حزب موتلفه اسلامی شخصا حجت الاسلام کروبی را تا مقابل درب خروجی و در حالی که دست در دست وی داشت، بدرقه کرد که این مهرورزی سیاسی با استقبال شدید عکاسان مواجه شد.
-در اطراف سالن برگزاری مراسم، اسناد ساواک از شهید لاجوردی، خاطره نوشت ها، عکسهای گوناگون از دوران مبارزات بعد و قبل از انقلاب این شهید و همچنین پیام مقام معظم رهبری به مناسبت شهادت ایشان در معرض دید حاضران قرار گرفته بود که حضار با موبایل از این عکسهای ناب، یادگاری تصویری تهیه می کردند.
-به شرکت کنندگان درمراسم سالگرد شهید لاجوردی، ویژه نامه"شاهد یاران" اهدا می شد، دربخشی از مصاحبه ای که این نشریه با فرزند شهید لاجوردی ترتیب داده بود به تلاش گروهک منافقین برای دزدیدن و اهانت به جنازه شهید لاجوردی و تلاش برای پرداخت رشوه چند میلیون تومان به مسئول قبور شهدای هفتم تیر اشاره شده است.ظاهرا کینه منافقین نسبت به چهره های انقلابی مثل لاجوردی، حتی بعد از شهادت آنان نیز تمامی ندارد.
-بعد از پایان مراسم، حضار نماز جماعت را به امامت حجت الاسلام علی اکبر ناطق نوری اقامه کردند.
نظر شما