به گزارش خبرگزاری مهر،نخست وزیر بحرین در این پیام همچنین برای کشور دوست خود ایران آرزوی پیشرفت و شکوفائی روز افزون نمود.
نخست وزیر بحرین در پیام دیگری به پرویز داودى معاون اول محترم رئیس جمهورى اسلامى ایران مناسبت فرخنده فرارسیدن ماه مبارک رمضان را تبریک و تهنیت گفت و برای ایشان آرزوی سلامتی و برای کشور برادر ایران آرزوی آسایش و پیشرفت هرچه بیشتر کرد.
ولیعهد بحرین نیز در پیامهای جداگانه ای به رئیس جمهوری ایران ومعاون اول ایشان فرارسیدن ماه مبارک رمضان را تبریک گفته است.
لازم به یاد آوری است بحرین روز دوشنبه 11 شهریور را به عنوان اولین روز ماه مبارک رمضان اعلام کرده است.

شیخ خلیفه بن سلمان آل خلیفه نخست وزیر بحرین با ارسال پیامی به محمود احمدی نژاد رئیس جمهورى اسلامى ایران، فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را به ایشان و ملت ایران تبریک گفت.
کد خبر 742934
نظر شما