پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۱۸ شهریور ۱۳۸۷، ۱۵:۰۴

در یک نظر سنجی؛

94 درصد با توافقنامه امنیتی بغداد - واشنگتن مخالفت کردند

در نظر سنجی ای که پایگاه اینترنتی الجزیره انجام داد، حدود نود و چهار در صد از شرکت کنندگان با توافقنامه امنیتی بغداد و واشنگتن مخالفت کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه اینترنتی الجزیره با طرح این سوال که " آیا به نظر شما توافقنامه امنیتی بین دولت عراق و آمریکا ، حاکمیت عراق را محقق می کند یا خیر؟ " رای و نظر مخاطبین خود را پرسید.

از زمان مطرح کردن این پرسش یعنی روزگذشته تاکنون، نود و سه و هشت دهم در صد از مخاطبین گزینه لا یعنی خیر را برگزیند و بقیه یعنی شش و دو دهم درصد هم گزینه نعم یعنی بله را انتخاب کردند.

نوری المالکی نخست وزیر عراق و جرج بوش رئیس جمهوری آمریکا ماه نوامبر سال 2007 پایه و اساس توافقنامه همکاری و دوستی طولانی مدت بین دو کشور را که شامل سه محور سیاسی، اقتصادی و امنیتی می شود، به امضا رساندند.

مراجع دینی، مردم و بیشتر گروههای سیاسی و نمایندگان ملت عراق با امضای توافقنامه امنیتی با آمریکا مخالف هستند؛ توافقنامه ای که هم اکنون، گفتگوهای محرمانه درباره آن درجریان است و قرار است در تابستان امسال به آینده برسد؛ این توافقنامه به آمریکایی ها، حقوق کنسولی (معروف به کاپیتولاسیون) می دهد و زمینه احداث پایگاههای نظامی دائمی را برای آنها فراهم می کند.

کد خبر 746196

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha