پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ شهریور ۱۳۸۷، ۱۶:۰۹

توهین به ساحت مقدس پیامبر (ص) در یک بازی رایانه‌ای

توهین به ساحت مقدس پیامبر (ص) در یک بازی رایانه‌ای

بازی رایانه‌ای موهن "کشتار مسلمانان" با توهین به ساحت پیامبر اسلام (ص) و جامعه مسلمانان خشم جهان اسلام را برانگیخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیریت اطلاع‌رسانی بنیاد ملی بازی‌های رایانه ای اعلام کرد این بازی مأموریت قتل عام مسلمانان را به کاربر می‌دهد و همزمان با سالگرد واقعه 11 سپتامبر رایگان روی شبکه اینترنت قرار گرفته است. در این بازی یک سرباز آمریکایی با تجهیزهای نظامی کامل توسط چتر در منطقه خاورمیانه فرود می‌آید و مأموریت دارد مسلمانان را قتل عام کند.

سازندگان این بازی آن را "نسل‌کشی مذهبی مدرن" نامیدند. شخصیت‌های این بازی که دارای ظاهری ابتدایی با گرافیک قدیمی هستند در قالب بن لادن و زنان محجبه ترسیم شده‌اند. در جریان مراحل مختلف بازی کاربر باید ابتدا اعراب را به قتل برساند و سپس سراغ القاعده، بن لادن و مقدسات اسلامی برود.

ارائه این بازی موهن موجب اعتراض شدید مسلمانان در اقصی نقاط جهان شده و واکنش‌هایی مختلف در میان کشورهای غربی به همراه داشته است. پیش از این نیز شرکت‌های تولیدکننده بازی در آمریکا که عمدتاً متعلق به یهودیان صهیونیست است بازی‌های رایانه‌ای با مضامین ضد اسلامی به بهانه حمله به تروریسم تولید کرده‌اند.

کد خبر 751660

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha